Naivna sam al' samo za tebe

Ona se pravi naivna, kao nista ne razume, kao nema pojma sta on od nje hoce...tvrdi pazar i dize si cenu :lol:
On objasnjava, crta li crta i na kraju pukne i odustane...sta tada urade te ¨naivne¨?

Muskarci jeste imali posla s njima i jesu li vas jurile posle, a zene...zene jeste nekad glumile tu naivku i jel vam bilo krivo kad su vas otpilili? Ili ste pokusale zrtvu da vratite sebi?

Uvek sam ja ta koja pukne i odustane. Sto ce reci da ne znam da se igram, da dizem cenu jos manje, pre je spustam koliko sam samokriticna, a na kraju me umori crtanje i objasnjavanje, i to toplo-hladno...
Bude mi krivo, ali samo na sebe. ("Svaki noz koji su vam zarili u ledja, vi ste im dali u ruke.")
I nema vracanja na staro, to nikad. Kad pukne, pukne u paramparcad.
Khm, ispada da sam ja zrtva jer su me pokusavali vratiti nazad? :neutral:

Ona se pravi naivna, kao nista ne razume, kao nema pojma sta on od nje hoce...tvrdi pazar i dize si cenu :lol:
On objasnjava, crta li crta i na kraju pukne i odustane...sta tada urade te ¨naivne¨?

Muskarci jeste imali posla s njima i jesu li vas jurile posle, a zene...zene jeste nekad glumile tu naivku i jel vam bilo krivo kad su vas otpilili? Ili ste pokusale zrtvu da vratite sebi?

Beduini kao ja, bez imalo samopostovanja, trpe i takve pojave, ne bi li omirisali malo glatke, mekane i mirisljave zenske koze.
Makar taj postupak zbog njenog prenemaganja trajao i godinama.
A oni puni samopouzdanja, takvi ga ne vade iz vagine, kakvog god da su mentalnog sklopa!

a sta si rekla? :think:

Eeee..izvini ovo sam tek sada videla :
Ovo sam rekla ."Ta poslovica vazi u Gruziji i verovatno na Balkanu"...obrati paznju na podvucenu rec, ona je vrlo bitna, jer po meni da nje nema "verovatno", Dee se ne bi setio ove Gruziske poslovice.znaci , posto zivi u Srbiji, verovatno da je doziveo tako nesto kao sto poslovica kaze inace ga poslovica ne bi asocirala na tu misao.

Eeee..izvini ovo sam tek sada videla :
Ovo sam rekla ."Ta poslovica vazi u Gruziji i verovatno na Balkanu"...obrati paznju na podvucenu rec, ona je vrlo bitna, jer po meni da nje nema "verovatno", Dee se ne bi setio ove Gruziske poslovice.znaci , posto zivi u Srbiji, verovatno da je doziveo tako nesto kao sto poslovica kaze inace ga poslovica ne bi asocirala na tu misao.
ne mora da znači da sam je ja doživeo...to je nepisano pravilo svuda, u celom svetu...a to što ti to nećeš da priznaš je do tebe i tvoje sujete, a ne do Balkanaca
uostalom zna se kako nastaju narodne izreke - iz puno životnih iskustava, a ne iz jednog životnog iskustva
jeste...vi gore skandinavke ste imune na takvo ponašanje...kako ne

znači ma koliko mi sebe smatrali za pametne, načitane, inteligentne, ma koliko bili školovani i čime god se bavili - ipak je narod mudriji i pametniji od par takvih, pa makar to bili gruzijci, turkmenistanci, uzbekistanci, kinezi :)

znači ma koliko mi sebe smatrali za pametne, načitane, inteligentne, ma koliko bili školovani i čime god se bavili - ipak je narod mudriji i pametniji od par takvih, pa makar to bili gruzijci, turkmenistanci, uzbekistanci, kinezi :)

10518630_513748578724988_7864541376384362390_n.jpg
:lol:

Back