Naivna sam al' samo za tebe

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Ona se pravi naivna, kao nista ne razume, kao nema pojma sta on od nje hoce...tvrdi pazar i dize si cenu :lol:
On objasnjava, crta li crta i na kraju pukne i odustane...sta tada urade te ¨naivne¨?

Muskarci jeste imali posla s njima i jesu li vas jurile posle, a zene...zene jeste nekad glumile tu naivku i jel vam bilo krivo kad su vas otpilili? Ili ste pokusale zrtvu da vratite sebi?

Ona se pravi naivna, kao nista ne razume, kao nema pojma sta on od nje hoce...tvrdi pazar i dize si cenu :lol:
On objasnjava, crta li crta i na kraju pukne i odustane...sta tada urade te ¨naivne¨?

Muskarci jeste imali posla s njima i jesu li vas jurile posle, a zene...zene jeste nekad glumile tu naivku i jel vam bilo krivo kad su vas otpilili? Ili ste pokusale zrtvu da vratite sebi?

Ja ne glumim, jesam naivna..:D...ali nisam glupa :cool:

Stvarno je opasna zabica:think:

:lol: opasna si
imo sam...dignem ruke...
:rotf:
Ja se pravim naivan :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Dok ne dignu ruke :lol:
njah, pa koja si ti jedna zena :lol:
kažu da one onda počnu jurit tebe, ali ja se nisam u to uverio :(
al ko zna zašto je to dobro :)
to je za tebe dobro :)

Bilo, al posle ćao zdravo,
otišao vetj :lol:

e a ovo je najbolje :D

- - - - - - - - - -

Ja ne glumim, jesam naivna..:D...ali nisam glupa :cool:

Stvarno je opasna zabica:think:
:rotf:

Imao sam, ali onda sam smogao snagu da prevaziđem problem.:)

Back