Nagradno pitanje za gospodina STRUKU

Vidi ne kapiras poentu. Neznam da li se zarazila jedna ili njih 100 kasirki do sada u Srbiji ali poenta je u tome da ako je toliko zarazan taj virus da za samo desetak dana od pojave u Italiji, Iranu, i Juznoj koreji se zarazi ceo svet ali bukvalno ceo svet jer je 90% drzava zarazeno u toku marta onda se POSTAVLJA PITANJE KAKO TO DA JOS IMA KASIRKI NA KASAMA?? Prosto receno jos u martu sa tako zaraznim virusom su morale da se zaraze bar 80% kasirki.

E sad ako je tako zarazan virus onda jos u martu moralo je da se zarazi bar 6000 kasirki. Sve te kasirke u proseku su mladje i imaju jos bar 4 clana porodice. Znaci jos u martu je moralo da bude samo od kasirki pa jedno 24 000 zarazenih. E sad u prodavnicama ne rade samo kasirke nego rade jos radnici ima sefova, pa onih u mesarama pa onda oni koji obsluzuju po rafovima pa onda vozaci itd. Znaci sve u svemu Kad se kasirke zaraze mora da zaraze i ostale radnike jer je virus ekstremno zarazan jer je zarazio za samo desetak dana ceo svet.

Znaci po megamarketima ima u Srbiji ukuopno oko 80 000 d0 100 000 radnika. Ajde da se ne zarazi bas svako ali bar njih 50 000 je trebalo da se zarazi. Puta 4 clana porodice znaci do sad u Srbiji samo od megamarketa i prodavnica bi trebalo da je zxarazeno minimum 200 000 ljudi. Pa tu kad se doda jos i komsije i oni koji rade po pijacama znaci bar 1 000 000 ljudi je trebalo da je zarazeno do danas.

Znaci poebnta nad poentama je ta kako to da se virus samo za desetak dana prosirio na celi svet a tom logikom nije zarazio milion ljudi u Srbiji??????????
Pobenta je da vecina marketa ima dobar sistem ventilacije,zbog voca,povrca i mirisa hemijskih i prehrambenih proizvoda,da su kasirke naucile da strogo vode racuna sta rade sa rukama (procitaj sta pise o lambliji naprimer),da su navikle da se suvaju i drze distancu jos od pre,kad su epidemije gripa harale...
Matematika ti nije bolja strana,nemoj molim te da ides u tom pravcu...
DAKLE LJUDI NIKAD SE NE VOZITE ZVIONIMA JER U NJIMA SATANISTI RASPRSAVAJU VIRUS N A M E R N O

jako si zlonameran. Samo ispadas glup jer i najgluplji ljudi to vide.

Ako imas na milione avio letova svakog dana u celom svetu pre proglasenja pandemije i ako se u 60 % njih ubace rasprsivaci virusa od strane satanistickih spijuna CIA i ostalih govnjivih tajnih sluzbi u dogovoru sa aviokompanijama koje su sve u rukama novog svetskog poretka onda nije tesko zakuljuciti kako se virus tako brzo prosirio svetom za samo 10 dana i toliki broj se zarazio a kasnije kad su ukinuti u vecini drzava avio putnicki prevoz odma je virus svuda poceo da jenjava.
:hahaha:
Hoces da kazes da svaki put kad letim,a letim cesto fasujem koronu a i da ne znam?

A vama još nije jasno da je ovo sve jedna velika prevara? :roll:
Ne,tebi nije jasno da je virus realna stvar,i da ima nas dosta kojima je neko blizak oboleo.I ni malo nije naivno.
A ne nervirate ukidanje pairnog novca, cipovanje kao stoku , vakcinacija za gluposti , bankovne kamate i krediti koji porobljavaju narod. Pa kad ukinu papitrni novac imacete u saci i za svaku sitnicu mogu da ti ukinu racun i konfiskuju tvoja sredstva. mnogo ti nesto vreujes bankarima, cime su te to toliko ocarali? Njihovom otimacinom stanova i kuca??? Ljudi duzni 5000 evra preostalog duga da otplate ceo kredit za kucu a oni mu oduzmu tu kucu ili stan koja vredi i 50 000 evra. To ti ne smeta??
:dash:

Piloti tesko jer su oni izdvojeni a stjuardese itekako ima zarazenih. Samo sto avio kompanije imaju na hiljade stjuardesa tako da izdrze taj nalet od dvadesetak dana zarazavanja po avionima kad se menjaju
Znaš li ti uopšte kako izgleda putnički avion? Da li si nekad leteo njime? Piloti nemaju posebna vrata nego moraju da prođu kroz isti prostor kao i putnici.

Pa sad, mnogo pitanja iz različitih oblasti; ekonomija, medicina...
Nisam znala da su ukinuli papirni novac :rumenko:, verovatno sam bila u karantinu pa sam propustila informaciju.

I ne znam kakve veze imaju bankarski propisi i moji krediti sa koronom?

Redovno sam vakcinisana, i moja deca takođe. I, šta ćemo sad?
Potrefila si vakcinu ali to je kao ruski rulet stim da vremenom ce povecavati kancerogene vakcine. Ali naravno od ove godine pa nadalje sve vakcine sadrzace nanocipove, to jest cipovace ljude vakcinama jer znaju da ako krenu cipovanje klasicno da to 90% ljudi nece prihvatiti. Zato su se dosetili cipovanju preko vakcina. Ovo nije teorija zavere to ti i sam klovn bil gejts govori imas te snimke po internetu

Znaš li ti uopšte kako izgleda putnički avion? Da li si nekad leteo njime? Piloti nemaju posebna vrata nego moraju da prođu kroz isti prostor kao i putnici.
Sama tehnika rasprsavanja virusa u avionu mi nije poznata niti me zanima ali eto zivi bili pa videli kad se za mesec dva opet uspostavi pun avio saobracaj videcemo sta ce biti. mozda nece odma da krenu sa virusom da ne bude bas ocigledno ali na jesen nema sanse da nas mimoidje drugi talas kojeg i onako uveliko javljuju videcete. Stim da verujem da nece uvoditi bas sve ove mere kao u prvom talasu. Dozvolice da se zarazi daleko veci broj ljudi, da bude vise smrtnosti, kako bi se ljudi vise uplasili da bi vise zeleli vakcine. I mislim da ce oko nove godine da krenu sa vakcinama kad bude vrhunac smrtnosti i nostalgija za novu godinu koja nece biti kao obicno. Naravno virus nije toliko zarazan pa ce celo leto sve drzave da kriju pravi broj zarazenih a onda mesec dva dana pred novu godinu ce poceti da prikazuju odjednom ogromne brojke da se ljudi jos vise uspanice.

Znaci oni su resili da uvale ljudima te vakcine sa nanocipovima i od toga nikad nece odustati jednostavno to moraju da odrade to im je kljucno i cilj svih ciljeva kako bi posle mogli da rade sa ljudskom vrstom sta im je volja..

Evo recimo kod nas ovi resili da odrade izbore i recimo da krene da se naglo povecava broj zarazenih tu nema dilema da ce lazirati rezultate. To isto ce raditi i Italija, grcka i sve turisticke drzave a verovatno i ostale po naredjenju novog svetskog poretka jer su 90% drzava pod direktnom kontrolom satanista iz novog svetskog poretka.

Poslednja izmena:

Back