Наградно питање за 20 милиона јура

MAXIMUS !

Primećen član
Banovan
Poruka
962
Извињавам се што отварам нову тему и тиме смањујем оперативну моћ форума
али може да буде јако интересантно,Где се дедоше Дућини новци?
То је конкретно а и практично питање,колико би тиме могло цркви да се сазида или школа а тек болница јуууу..много

Није није имао жуту банку узео му је секјурити ауди док не плати,после се сетио дућиних пајтоса са југа и из алба н де па се опарио и он и мићићка.
Паре је узео багзи и неко ко је био ту и све је знао,можда сај или црвенкапе,зато мало мало па неко добије стан док су у творза ?

_Milanche_:
ma ne znam ja salim se samo...nisam o tome razmisljao :-)

У ствари ко зна можда је намерно глумио да није солвентан да се прикрије.
Ако су они стварно припремали и извршили атентат,јер ја сумљам у то мислим да су били скроз затечени,нарочито дућа да су га ови они марнули одн+ма испитивали и стрељали после недељу дана.Можда је неке контакте дућине преузео чедо љубави,само кеш је изгледа код госпође спасојевић,које су дилеје ови наши кримоси удовице су сада најсолвентнији појединци у Србији.
Зна ли стварно неко и сумља где су дућини милиниони,ако су и постојали,
ево госпођа Ражњатовић се извуче и не врати милку,па госпођа ....итд

MAXIMUS !:
Извињавам се што отварам нову тему и тиме смањујем оперативну моћ форума
али може да буде јако интересантно,Где се дедоше Дућини новци?
То је конкретно а и практично питање,колико би тиме могло цркви да се сазида или школа а тек болница јуууу..много

Ti bi gradio skole i bolnice parama zaradjenim od prodaje droge,reketa,kidnapovanja...????
Covece?!?!?!
Nije ni cudo posle sto su danasnji klinci kompletni kreteni kad moraju da slusaju ovako nesto.

Calogero:
Ti bi gradio skole i bolnice parama zaradjenim od prodaje droge,reketa,kidnapovanja...????
Covece?!?!?!
Nije ni cudo posle sto su danasnji klinci kompletni kreteni kad moraju da slusaju ovako nesto.

Е а што си тако негативан.
Шта мислиш да новац из донација није прљав или су њихове машине за прање прљаве.
Какав бре друже новац од дроге па 5% се дрогира нема ту лове за толико,
а што се отмица тиче то је државни пројекат сву логистику је давала држава и информације само је новац отишао у приватне џепове.Па како су мишковић и остали стекли тај новац.Прво је био директор вино жупе итд асада балкански рокфелер,само фелер.
Нису данашњи клинци баш сви такви као ти,немој да зезаш можеш ти и боље,
мислим коректније.

MAXIMUS !:
Шта мислиш да новац из донација није прљав или су њихове машине за прање прљаве.
Какав бре друже новац од дроге па 5% се дрогира нема ту лове за толико,
а што се отмица тиче то је државни пројекат сву логистику је давала држава и информације само је новац отишао у приватне џепове.Па како су мишковић и остали стекли тај новац.Прво је био директор вино жупе итд асада балкански рокфелер,само фелер.
Нису данашњи клинци баш сви такви као ти,немој да зезаш можеш ти и боље,
мислим коректније.

Pa dobro,ako ti neko ponudi 1000 evra i ti uzmes ,a on ti kaze da je ubio tog i tog coveka i od njega uzeo 1000 evra i dao tebi,jer ti treba tebi je to ok?
Po tom tvom rezonu bi drzava mogla svu zapljenjenu drogu da proda i da pravi skole i bolnice,a? Razmisli malo kuda to vodi.

E moj MAXIMUS...95% ljudii se drogira...gde zivis ti covece?

MAXIMUS !:
.

lepo sklepano....i istinito
a pravo pitanje su jos, stari politicari probali da postave kao ''poreklo imovine '' :shock:

ps. a mozda je u vino zupi imao veliku platu,...pa je stedeo covek :roll:

Изгледа на некој другој планети,ма можда си у праву ево ови дс су на црти,лдп покрет бели чедо љубави,други се дрогирају прасићима и пивом ,кафом,неки љуште шљивовицу,ко то све финансира.
Ручак на води ,вече у опери ...

south:
lepo sklepano....i istinito
a pravo pitanje su jos, stari politicari probali da postave kao ''poreklo imovine '' :shock:

ps. a mozda je u vino zupi imao veliku platu,...pa je stedeo covek :roll:

Па математика је егзактна наука.Да изачунамо приходе трошкове,пораст цена на мало,ревалоризације,инфлације,стагнације девалвације,ма неможе никако да уштеди нема шансе.
Крађа,ако смо сви 46 имали исто како сада деца прво бораца возе бмв е а друга деца цепају ђонове,да ли је то чедин рецепт прво цепа џонове а после ексере и џипове.

Нисам ту отишао сам,поздрав!~

Марко Ницовић потврдио интересантност теме,где је новац земунског клана и дуће?
Потоји неколико предпоставки,један део је на рачунима у Швици,други део је у кешу
који и даље стоји на располагању остатку клана а трећи део је у послу са непокретностима,приватизацијом,итд итд ?

Back