nagradna igra Mladinske knjige

Fazon sa time sharingom i bracnim partnerima (kao i za kupovinu kirbija) je da se istovremeno obradjuju oba partnera, osobito onaj koji odlucuje o parama ili je protiv toga. Onda se usmere na njega pokusavajuci da ga obrlate. Sve faze smo prosli. Za time sharing pre 8 godina kada smo otisli na prezentaciju, u startu smo se smejali, jer nisu imali ni sok da ponude, samo kafu, a kao prodaju ti koristenje necega u vrednosti 10 000 dolara. Ma sprdacina. Ah, da, propustila sam i sansu da dobijem Opel astru bacajuci zlatnu kovertu u djubre.

I moj cale i moja tetka su to dobili, ista stvar..A vidim i kod komsija u sanducetu.. Fora je kupiti knjigu koju nude a kosta 2000 din , pa kao ucestvujes u nagradnoj igri...Ili mozes i da ne kupis ali onda kao isto mozes ucestvujes al nema kola u nagradi..Generalno, ne moras nisat da platis ako neces , mozes da ih ignorises ili posaljes odgovor ne. Tamo sve pise...Mi smo poslali kovertu NE , ko velim necu da kupim knjigu o lecenju travkama , ali ako moze da se dobije neka kinta- super...

pa da.
i onda u drugom krugu, da bi i dalje ostao u igri treba da kupiš neku malo jeftiniju knjigu...
pa red skupe knjige, red dzeftine..
i onda posle 6 tura izvlačenje.
tako je bilo u ch.
a kod nas je pre 10 godina, neka firma sa italijanskim nazivom, a iz novog sada..valjada vrhunske italijanske hemije za kuću i ličnu higijenu...
sve ista fora, kupiš paket, koji nije ni malo bio jeftin, ko sada 4000, npr..
dosta se dobije, ali je potpuni šit.
e, onda kreće opsedanje..
dobila sam nekoliko koverti..
a u dugom krugu sam trebala da kupim neke kreme za telo i lice..
odustala sam,
ali mi ovo okako vi kažete izgleda baš kao i ta moja priča...

e mene su cak zvali telefonom da provere dal cuvam neki deo iz koverte...
Kao tako treba ako zelim da ucestvujem ...a ja nemam pojma gde je to...
Ako dobijem kintu moracu kucu da izvrnem...
SAmo nesto sumljam da iko dobija.

Ej ljudi ima danas u Vecernjim Novostima tekst o ovome..

Ima i u "Blicu"...
Zanimljivo,ali sve prevare i mucke,obidju sve republike ex Yu,ali u razlicito vrijeme...Kod nas je ova fora sa "Mladinskom knjigom" bila aktuelna prosle godine...
Sve isto...samo jos dobijes i neku knjizicu tipa "Biseri bosanske pjesme-crven fesic itd" u zelenom povezu...al se marketing malo zeznuo kod tipa potrosaca...:)

A pa ovde ima sve poimence... Kao da je time sigurnost zagarantovana ..jedino sto se covek zove Dragan Petrovic ili tako neko univerzalno ime ...Mene to ne pali..al moj deda se ubi od kupovine knjiga ...Za te je to i namenjeno..Mislim ovce su za sisanje , zar ne...

Mirka šizika:
Si ti stvarno dobila astru bre?
..
Na papiru je pisalo da cu je dobiti ;) Ne verujem da je iko neki knjigu dobio, a kamo li astru.
Ni loto ne uplacujem iz principa, i onda me ovo stvarno vredja. Niti ko pita da li zelimo da ucestvujemo, a kao vec smo u nekakvom trecem krugu.
Ko zeli, neka ucestvuje u cemu god hoce, ali kada nas tim djubretom bombarduju cak i preko poste, ti mi je nasilje.
Postoje mesta za lutrije i nagradne igre, a ne Politika, ptt...:?:

Back