Nagomilane emocije

Fint Mehanika

Zainteresovan član
Poruka
252
Toliko sam se nagomilao nerasciscenih emocija,,,, mada zivot je slozen iz emocija ali ih nisam izbacivao,,, ovde sam pisao 2 , 3 puta, problem sa ovim, sa onim, nikako da se sastavim,,,, a u zivot se ulazi spontano, moze li se ikako pokupiti,,, tj napraviti sebe postepeno, dugogodisnjim radom?

Toliko sam se nagomilao nerasciscenih emocija,,,, mada zivot je slozen iz emocija ali ih nisam izbacivao,,, ovde sam pisao 2 , 3 puta, problem sa ovim, sa onim, nikako da se sastavim,,,, a u zivot se ulazi spontano, moze li se ikako pokupiti,,, tj napraviti sebe postepeno, dugogodisnjim radom?

Mislim da može.
Nego, još nisi objasnio na šta si mislio u ovoj temi http://forum.krstarica.com/showthread.php/615841-saplesti-se-ne-ispostovati-zivot-cekam-kaznu

sta se radi sa djubretom iz kuce? da li se ostavi da preplavi kantu, potom ormaric ili ostavu u kojoj se kanta nalazi, potom sobu, potom hodnike i dom? tesko da ce biti, osim u slucaju bolesti gomilanja nepotrebnih stvari (tema o istom je tu nedavno provucena). nepotrebne stvari se izbacuju, sklanjaju, unistavaju, jer naprosto smetaju, otezavaju kretanje, zivot. istovetnost i sa emocijama. govorim o negativnim osecanjima. nazalost, postoje ljudi koji nisu u stanju da taj smrad iz sebe izbace na vreme. ne iz razloga ljubavi prema tom djubretu, vec nesposobnosti da razluce sta je ono sto treba zadrzati, sta je ono sto treba skloniti, sta je ono sto treba reciklirati, sta je ono sto ne vredi njihovog prostora i pored sumnjivosti porekla. a covek treba da bude iskren sa sobom - koliko njegova dusevna kanta moze u sebe da primi. i da bude iskren sa sobom, zasto sebi dozvoljava da umesto otpadaka koji trule, u sebi ne dozvoli cesce prskanje osvezivaca vazduha.

ta prica, to je znaci da smo vec u nekoj plati.... uzdati se u boziju milost :) moliti se hahahaha da sam to resio bih problem, mislim treba slusati srce, a ono mi govori ja kuliram :?//

- - - - - - - - - -

frka je

- - - - - - - - - -

cao odlazimo :)

kada se opustim, nastaje sve, nisam na vreme resavao, mislim da 80 posto ljudi ima esto slicno poput nas, kako rece ova gore devojka, ne smem se opustit, razumem, odma dolazi resenje ahhaahha.... no,,,, crni oblaci su se nadvili nadamnom od depre hahahahahaha

Back