I
ivke
Gost
Nalazim se u katastrofalnoj situaciji. Do pre tri meseca moja potencija je bila cak prilicno naglasena . Partnerka i Ja smo imali svakodnevno i po vise odnosa koji su trajali i po sat vremena , i onda ... katastrofa ! U poslednjih tri meseca meni se dogadja da skoro da i nemam nagon a kamoli erekciju !? Sve pocne , kao i pre , petingom koji bi me do skora doveo do blazenstva , pa i ako postignem erekciju ona nije kao sto je bila , i pri samom pocetku "china" ona se potpuno gubi !!!? Partnerka i ja smo vec 4 god. zajedno i nemislim da je neka psihicka prepreka , jer se izuzetno dobro poznajemo , i po moj muski ego bitno , imali smo najzivlji i naredovniji moguci sex. zivot do skoro !
Imam 41 godinu i nemislim da sam u dobu gubljenja potencije , pogotovo sto se to desilo kao grom iz vedra neba !? Molim vas za savet jer to mi je sada postalo ogromno opterecenje !!!
Imam 41 godinu i nemislim da sam u dobu gubljenja potencije , pogotovo sto se to desilo kao grom iz vedra neba !? Molim vas za savet jer to mi je sada postalo ogromno opterecenje !!!