Nafurani momci i devojke

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Ovi mladji nesto, do 25-27 nafurani, napucani, u nekim ludim idejama.
Svi su neki smekeri, zavodnici, makcice, tigrice, ne znam ni ja vise.
Kakva je to luda moda, trend i cemu to?

Svi su kao dignutog nosa, neka "klasa", iznad prosecnih smrtnika, ma ni okom da da pogledaju te jadnike, gabore, pacenike i sl.
Je l' toliko malo vredimo, jesmo li toliko bedni i neostvareni u nasim licnim zivotima pa da moramo da od sebe stvaramo neke bogove seksa, cisto da nam malo hrani ego?

Nafurane devojke mogu nekako razumeti ali decake nikako!
Ocigledno su imali neke traume iz detinstva pa sada kada su malo porasli smatraju da to sto su doziveli je nesto najgore pa misle da su najjaci i najbolji i da ne postoji niko lepsi i jaci (u smislu jaki su psihicki) od njih pa zele malo da se dignu.Pa sad oni nadju tako neku ''pobresitu Milicu'' ona obicno zeli da se druzi sa njima ali oni misle da ona nije njohov nivo.Obicno muskarci koji su nafurani su ped*rcine koje su maltretirali u skoli i njima je uzor ona JK koja za sebe misli da je DIVA i ko zna sta jos.Ali najveci problem im je taj to sto jedino oni u sebi misle da su cool ali drugi ih obicno sazaljevaju i ismejavaju jer na taj nacin oni sebe ne uzvisavaju vec spustaju.
Sto se mene tice ja nikad nisam nafuran bio,mogu popricati sa svima cak i sa prosijaka koji prosi na ulici,postujem svakog ko mi to postovanje uzvrati.Eto to je moje neko gledanje na te nafurane ped*ere i mackice.

Svi su kao dignutog nosa, neka "klasa", iznad prosecnih smrtnika, ma ni okom da da pogledaju te jadnike, gabore, pacenike i sl.
Je l' toliko malo vredimo, jesmo li toliko bedni i neostvareni u nasim licnim zivotima pa da moramo da od sebe stvaramo neke bogove seksa, cisto da nam malo hrani ego?
bolest bre
i sto najgore naviknu na takve pa kad naidju na neke normalne ne umeju da se ponasaju

lakse je biti deo stada nego ne biti....kada su svi zaludjeni kulturom kucke kriminalci besna kola itd, onda se i ostali zalepe za isto ko muve na *****...

al eto,posto smo tako fin i kulturan narod, bitno da je rec gov.no zabranjena, to sto ga svaki dan redovno iskenyas nema veze, to je pu pu kakano i smidi :sad2:

:neutral:

Pa sad je in biti,onako malo,klosarcic.To znaci da se kreces u nekom drustvu koje je na glasu.Znas ono kad vidis 4 lika u jednom BMW-u iz kojeg gruva JK ili Elitni odredi ne bi li ih neko primetio i rekao "wow,kakve dase".Takvi tipovi su obicno drski,prosipaju glupave fore,hvale se svojim alkoholisanim podvizima,galame i hodaju kao da su progutali ofinger.To je po meni definicija nafuranog momka.
Ipak,devojke vole da budu vidjene u njihovom drustvu.Sad je cool biti takav.Svi ostali su smaraci i nisu dostojni njihovog drustva jer je ona,Boga ti,naj riba u kosmosu zato sto ima 157 "lajkova" na slici na kojoj pozira pored WC solje sa izrazom na licu kao da ima proliv.

LOL elitni odredi...naleteh pre nekoliko meseci na youtube na doticne...znaci jedan izgleda ko crnogorski pecinski covek a drugi patuljak, i oh ah ljubav drama vracaj se wowim te, samari i oruzane pljacke :lol: znaci nikako da se odluce ljudi da li su taf madafakaz ili emotivne dusice :sad2:

Ma ne seri da ce neko reci kakve dase kad se iz kola cuje JK. Svak ce reci koji seljaci.

Pa ne bih bas rekao.Nemoj da podcenis moc kica i zatupljivanja!

LOL elitni odredi...naleteh pre nekoliko meseci na youtube na doticne...znaci jedan izgleda ko crnogorski pecinski covek a drugi patuljak, i oh ah ljubav drama vracaj se wowim te, samari i oruzane pljacke :lol: znaci nikako da se odluce ljudi da li su taf madafakaz ili emotivne dusice :sad2:

:hahaha: E bas tako.Nemam nista da dodam!

aj tebe lole pa gdje ti zivis ... ko su ti ljudi sta su ti ljudi, jesu vrijedni paznje ... i uostalom kakvi jebaci, kada ce on potuccati neku vrh trebicu u kompletu, tj s mozgom ... ako ima kesa, nace nesto prijatno za oko, al samo to, ako nema sepurice se isto tako ... nemoj trositi energiju da bi pokusao dokuciti isprane mozgove ... to je sada tako stanje, 80% ljudi je takvo ... vjeruj mi da ih i ja ne volim gledati ali krecemo se razlicitim pravcima, tako da sto se mene tice neka ih ...

ne nego će da glume leprozne tunjavce da vas marginalce slučajno ne bi zaboli u neki od mnogobrojnih kompleksa :lol:

Poslednja izmena:

Back