vidi sve si pomesao kao po obicaju
pricas ono sto ne znas...
paklena kazna nije Biblijska nauka niti je mi naucavamo..
tako da pogresnima se obracas...
pricas bez ikakvih argumenata i tvoja namera je ocigledna...
a ima nesto poucno iz Biblije ...
Isaija 1
4 Teško grešnom narodu, ogrezlom u nepravdi, rodu zlikovačkom, sinovima pokvarenim! Ostaviše Gospoda, prezreše Sveca Izraelova, odmetnuše se...
5 Kakvim kaznama da vas opet kaznim kada se sve više bunite? Sva je glava bolesna, a srce iznemoglo.
6 Od pete do glave ništa nije zdravo, sve je samo uboj, modrice i gnojne rane niti iscijeđene, niti zavijene, niti uljem ublažene.
10 Čujte riječ Gospodnju, knezovi sodomski! Slušaj zakon Boga našega, narode gomorski!
11 Našto li mi mnoge žrtve vaše?” - veli Gospod. “Sit sam ovnujskih žrtava paljenica i pretiline od teladi, i ne marim za krv juneću, jagnjeću i jareću.
12 Kad se preda mnom pokazujete, tko vam traži da mi trijemove prljate?
13 Više zaludne ne prinosite žrtve! Tamjan mi omrznu, a o mlađaku, o subotama i o sazivu skupštine ne mogu podnijeti što bezakonja s blagdanima sastavljate.
14 Mlađake i svetkovine vaše mrzi duša moja. Dosadiše mi, dodijaše mi.
15
Kad širite ruke svoje, ja zaklanjam oči svoje od vas; i ne slušam kada molitve množite, jer su ruke vaše pune krvi.”
16 “Umijte se i očistite se, uklonite zloću djela svojih ispred očiju mojih, prestanite zlo činiti.
27
Sion će se pravednošću spasiti, i svi koji se obrate pravdom će se otkupiti.
28 Ali će se odmetnici i grešnici svi satrti, izginut će svi koji Gospoda napuštaju.