NADVLADAVAJ ZLO DOBRIM

НЕма она сада времена да прочита Сале - "на терену" је... иду у групама и спопадају старе, болесне, онемоћале...изгубљене... мора да испуни "часове"...ахаха...... тек ноћас ће да се помами...
Drago mi je da tio je poznato propovednja hriscanstva koji JS cine po ugledu na Isusa Hrista

Pomazemo ljudima da steknu duhovnost ..

Pomazem im da proucavaju Bibliju ...

sta ti dobro radis za Boga?

pozdrav:heart:

Jel smem ja ovako neobavesten da pitam sto je vama JS glavni cilj da spopadate ostale da postanu JS?

Jel idete u pakao ako ne ispunite kvotu???:lol:

dobro tisi ateista pa neznas...

pakao ne postoji, to crkva naucava tu doktrinu...

Cilj je da ljudima prenesemo Bozansku pouku i Bozju nameru

kao sto je Isus zapovedio svojim ucenicima da prenose tu dobru vest svim ljudima...

a ko zeli moze sa JS besplatno da proucava Bibliju bez ikakvih obaveza...

eto:heart:

pa dela govore o tome u sta verujes,a isus poznaje svoje po ljubavi koju imaju medjusobno i po tome da li je sustina u ljubavi i pomaganju ljudima ili u ponosu,razlikama itd

ko ima ljubavi ima i dela i lako mu je da drzi zapovesti:D

to si htela da kazes jel:D

:cmok::heart:

da, Isusovi ucenici su i danas kao i tada poznati po LJUBAVI koju imaju medjusobno...

i ljubav se mora videti na delima...

nije dovoljno pricati o ljubavi i Bogu

a ne ciniti onako kako on to zeli...

kao sto je i zapisano u Mateju 7
12 Sve što hoćete da čine vama ljudi, činite i vi njima; jer su u tome i zakon i proroci.

13 Uđite na uska vrata, jer su široka vrata i širok je put koji vode u propast, i mnogo ih je koji tuda idu;
14 ali su uska vrata i tesan je put koji vode u život, i malo ih je koji ih nalaze.

Ovde vidimo da je malo onih koji idu uskim putem koji vodi u zivot...
Malo je onih koji slede Boga na ispravan nacin...

17 Svako dobro drvo daje dobre plodove a zlo drvo daje zle plodove.
18 Ne može dobro drvo dati zlih plodova, ni zlo drvo dati dobrih plodova.
19 Svako drvo koje ne daje dobra ploda, seče se i baca se u oganj.
20 Po plodovima njihovim, dakle, poznaćete ih.

tako da kakva je neka religija moze se prepoznati po plodovima...

21 Neće svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! ući u kraljevstvo nebesko, nego samo onaj koji ispunjuje volju Oca moga koji je na nebesima.
22 Mnogi će mi reći u onaj dan; Gospode! Gospode! nismo li mi u ime tvoje prorokovali? i nismo li mi tvojim imenom zle duhove izgonili? i nismo li mi tvojim imenom čudesa mnoga činili?
23 Tada ću ja njima otvoreno reći: Nikada vas nisam znao, idite od mene vi koji nepravdu činite.

Ovi stihovi ukazuju na to da nece Bog prihvatiti bilo kakvo obozavanje...
Jer mnogi u ime Boga cine razne neispravne stvari i obozavaju ga na nacin na koji oni zele, sto je neispravno
Ispravno je da se Bozja voolja izvrsava onako kako je Bog nalozio u svojoj reci

:heart:
...

da, Isusovi ucenici su i danas kao i tada poznati po LJUBAVI koju imaju medjusobno...

i ljubav se mora videti na delima...

nije dovoljno pricati o ljubavi i Bogu

a ne ciniti onako kako on to zeli...

kao sto je i zapisano u Mateju 7
12 Sve što hoćete da čine vama ljudi, činite i vi njima; jer su u tome i zakon i proroci.

13 Uđite na uska vrata, jer su široka vrata i širok je put koji vode u propast, i mnogo ih je koji tuda idu;
14 ali su uska vrata i tesan je put koji vode u život, i malo ih je koji ih nalaze.

Ovde vidimo da je malo onih koji idu uskim putem koji vodi u zivot...
Malo je onih koji slede Boga na ispravan nacin...

tako da kakva je neka religija moze se prepoznati po plodovima...

21 Neće svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! ući u kraljevstvo nebesko, nego samo onaj koji ispunjuje volju Oca moga koji je na nebesima.
22 Mnogi će mi reći u onaj dan; Gospode! Gospode! nismo li mi u ime tvoje prorokovali? i nismo li mi tvojim imenom zle duhove izgonili? i nismo li mi tvojim imenom čudesa mnoga činili?
23 Tada ću ja njima otvoreno reći: Nikada vas nisam znao, idite od mene vi koji nepravdu činite.

Ovi stihovi ukazuju na to da nece Bog prihvatiti bilo kakvo obozavanje...
Jer mnogi u ime Boga cine razne neispravne stvari i obozavaju ga na nacin na koji oni zele, sto je neispravno
Ispravno je da se Bozja voolja izvrsava onako kako je Bog nalozio u svojoj reci

...

gdje su tvoja djela ljubavi osim ovih srca koje kačiš?
I ispiranja mozga ljudima citatima iz biblije.
Kakve to veze ima s ljubavi?
Prije je to kalkulativni rad k spasenju ili strahu od jehove koji tamani ko ne vjeruje u njega.

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

gdje su tvoja djela ljubavi osim ovih srca koje kačiš?
I ispiranja mozga ljudima citatima iz biblije.
Kakve to veze ima s ljubavi?
Prije je to kalkulativni rad k spasenju ili strahu od jehove koji tamani ko ne vjeruje u njega.

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Cuj ako je tebi dobro zlo to je vec ozbiljan problem...

ali tvoj ...:mrgreen:

kao sto sam vec jednom i rekla

Biblija je i tako pisana da otkriva stav SRCA

Pogresno tumacis i Bibliju i Boga i nemam sta sa tobom razgovarati

osim da tvoj nacin razmisljanja je satanisticki

i ocigledno da ne znas sta je to ljubav

:cao:

S' obzirom da nisam poljoprivrednik,molim te razjasni mi kako to drvo moze da bude zlo?Znam da moze da zakrzlja,da daje lose plodove ali da bude zlo i da daje zle plodove prvi put cujem....

Cuo si da drvece daje plodove, i da plodovi mogu biti dobri ili losi - tj zli...

Mi vidimo plodove necega i po plodu mozemo odrediti da li je to sto daje plodove dobro ili zlo ....cista logika...

to je to...

kao sto stihovi dalje kazu
Matej 7
16 Po plodovima njihovima poznaćete ih. Bere li se s trnja grožđe, ili s čička smokve?

procitaj sve pazljivije :) :heart:

Cuj ako je tebi dobro zlo to je vec ozbiljan problem...

ali tvoj ...:mrgreen:

kao sto sam vec jednom i rekla

Biblija je i tako pisana da otkriva stav SRCA

Pogresno tumacis i Bibliju i Boga i nemam sta sa tobom razgovarati

osim da tvoj nacin razmisljanja je satanisticki

i ocigledno da ne znas sta je to ljubav

:cao:

Nestala srca i ogromna ljubav prema neistomišljenicima.
Suha vam korita.

Daj malo o kazni paklu u kojem ću ja biti po vašem đavlijem nauku.
Daj malo ja volim sve što vi ne volite.

Nestala srca i ogromna ljubav prema neistomišljenicima.
Suha vam korita.

Daj malo o kazni paklu u kojem ću ja biti po vašem đavlijem nauku.
Daj malo ja volim sve što vi ne volite.

vidi sve si pomesao kao po obicaju
pricas ono sto ne znas...

paklena kazna nije Biblijska nauka niti je mi naucavamo..

tako da pogresnima se obracas...

pricas bez ikakvih argumenata i tvoja namera je ocigledna...

a ima nesto poucno iz Biblije ...

Isaija 1

4 Teško grešnom narodu, ogrezlom u nepravdi, rodu zlikovačkom, sinovima pokvarenim! Ostaviše Gospoda, prezreše Sveca Izraelova, odmetnuše se...
5 Kakvim kaznama da vas opet kaznim kada se sve više bunite? Sva je glava bolesna, a srce iznemoglo.
6 Od pete do glave ništa nije zdravo, sve je samo uboj, modrice i gnojne rane niti iscijeđene, niti zavijene, niti uljem ublažene.

10 Čujte riječ Gospodnju, knezovi sodomski! Slušaj zakon Boga našega, narode gomorski!
11 Našto li mi mnoge žrtve vaše?” - veli Gospod. “Sit sam ovnujskih žrtava paljenica i pretiline od teladi, i ne marim za krv juneću, jagnjeću i jareću.

12 Kad se preda mnom pokazujete, tko vam traži da mi trijemove prljate?
13 Više zaludne ne prinosite žrtve! Tamjan mi omrznu, a o mlađaku, o subotama i o sazivu skupštine ne mogu podnijeti što bezakonja s blagdanima sastavljate.
14 Mlađake i svetkovine vaše mrzi duša moja. Dosadiše mi, dodijaše mi.

15 Kad širite ruke svoje, ja zaklanjam oči svoje od vas; i ne slušam kada molitve množite, jer su ruke vaše pune krvi.”
16 “Umijte se i očistite se, uklonite zloću djela svojih ispred očiju mojih, prestanite zlo činiti.

27 Sion će se pravednošću spasiti, i svi koji se obrate pravdom će se otkupiti.
28 Ali će se odmetnici i grešnici svi satrti, izginut će svi koji Gospoda napuštaju.

Isaija 1

4 Teško grešnom narodu, ogrezlom u nepravdi, rodu zlikovačkom, sinovima pokvarenim! Ostaviše Gospoda, prezreše Sveca Izraelova, odmetnuše se...
5 Kakvim kaznama da vas opet kaznim kada se sve više bunite? Sva je glava bolesna, a srce iznemoglo.
6 Od pete do glave ništa nije zdravo, sve je samo uboj, modrice i gnojne rane niti iscijeđene, niti zavijene, niti uljem ublažene.

10 Čujte riječ Gospodnju, knezovi sodomski! Slušaj zakon Boga našega, narode gomorski!
11 Našto li mi mnoge žrtve vaše?” - veli Gospod. “Sit sam ovnujskih žrtava paljenica i pretiline od teladi, i ne marim za krv juneću, jagnjeću i jareću.

13 Više zaludne ne prinosite žrtve! Tamjan mi omrznu, a o mlađaku, o subotama i o sazivu skupštine ne mogu podnijeti što bezakonja s blagdanima sastavljate.

15 Kad širite ruke svoje, ja zaklanjam oči svoje od vas; i ne slušam kada molitve množite, jer su ruke vaše pune krvi.”
16 “Umijte se i očistite se, uklonite zloću djela svojih ispred očiju mojih, prestanite zlo činiti.

28 Ali će se odmetnici i grešnici svi satrti, izginut će svi koji Gospoda napuštaju.

Ma ganut sam tvojom ljubavi.
Sad sam zlikovac i sl.
Samo zato što vas kritiziram.
Evo ti srca
:heart::heart::heart::heart:

Ja generalizujem? :eek:
Hajde molim te prebroj koliko si samo na ovoj strani puta napisala rec zlo.Ja ne mogu,zavrtelo mi se u glavi negde oko milion...

vidi, napisala sam i hiljadu puta dobro i ljubav...

al ti to ne vidis

nego samo zlo :eek:

razmisli o tome sta zapazas...

pokusaj da gledas ono dobro a ne zlo...

nase je da sledimo dobro :heart:

a za zlo ce se pobrinuti Bog

kao sto je i tema nadvaldati ZLO DOBRIM...

jedino je DOBRO jace od zla :heart:

:)

[
QUOTE=Immortal_girl;9432633]Drago mi je da tio je poznato propovednja hriscanstva koji JS cine po ugledu na Isusa Hrista

Никакве благе везе ЈС немају са хришћанством већ сте нека јудаистичка секта.
Тиме што упадате у туђе куће и станове само хулита на Господа ИС ХС.

Pomazemo ljudima da steknu duhovnost ..

Како, када ви сами немате било какву духовност - једино послушност газдама из Бруклина. Па није ваљда Господ ИС ХС КЊИЖИО СТАНОВЕ СТАРИХ ЉУДИ ИЗ БЕОГРАДА НА ЈС КАО ШТО ВИ РАДИТЕ???

Pomazem im da proucavaju Bibliju ...

Коју "библију"? Мислиш на оне фалсификате које умножавате у милионске примерке бесплатно делећи по свету и тако верујете да ћете нешто постићи?

sta ti dobro radis za Boga?

Откуда ти знаш шта ја уопште радим у животу и колико и чему доприносим. Али нису сви лакомислени као ти да поверују да раде нешто добро ако спопадају и гњаве друге људе својим веровањем - то ми је нешто најодвратније а и свака врста узнемиравања у приватности је кажњива по закону код нас па тако верујем да ће и вама полиција стати на пут већ једном.

[/QUOTE]

их... :heart::heart::heart: (ово к'о рекламе за киселу воду)...:roll::roll::roll:

kao po obicaju nisi nista rekao :roll: :roll: :roll:

ehh mito :heart:

ti reklamiraj kiselu vodu ja to ne radim :roll:

a normalno je da u nedostatku argumenata se sluzite laznom propagandom

svako ko normalno razmislja shvata da to sto si napisao su nebuloze :roll:

zato nemam sta na to reci :)

i glupo je to sto pises, jer svi znaju ko su JS

Jehovini Svedoci se drze jedini izvornog hriscanstva i ispovedaju HRISCANSTVO

i proucavaju Bibliju i poucavaju ljude njoj

bilo koji prevod Biblije... Biblija je JEDNA...

a tebi ponos ne dozvoljava da priznas da je Bog odavno odbacio crkvu kao instituciju

koja drzi ljude u mraku i naucava paganske doktrine (trojstvo, pakao, bersmrtnostduse, cistiliste...) umesto hriscanskih

i ne pridrzava se moralnih nacela i krsi Bozj izakon IDOLOPOKLONSTVOM..

i zato je i sekta, jer se odavno odvojila od izvornog hriscanstva..

A JS u 235 zemalja su registrovanui kao religija , kao hriscani...

to su cinjenice nad kojima mozes samo da zmuris...

pozz :)

Poslednja izmena:

Isaija 1

Оно што ја највише "ПОУЧНО" то је да си као ЈС по хиљадити пут ЦИТИРАЛА НЕШТО ШТО БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА НИ СА ДИЈАЛОГОМ НИ СА ТЕМОМ.

Изоставила си најважније, тј. изоставила си КОМЕ СЕ БОГ ОБРАЋА:

1. Утвара Исаије сина Амосовог, коју виде за Јуду и за Јерусалим за времена Озије, Јоатама, Ахаза и Језекије, царева Јудиних.

2. Чујте, небеса, и слушај, земљо; јер Господ говори: Синове одгојих и подигох, а они се окренуше од мене.

3. Во познаје господара свог и магарац јасле господара свог, а Израиљ не познаје, народ мој не разуме

Значи Бог Отац се обраћа Јеврејима - и ти то нама Хришћанима цитираш и ти и твоје друштванце стално миксујете и цитирате (по потреби сопственог недостатка памети) Стари и Нови Завет... смешни сте...

Back