Verujete li u nadrilekarstvo?
- Zavarivanje vode
- Nameštanje želudca ili opasivanje
- Nameštanje kostiju, kičme.....
- Salivanje strave.
Činjenica je da je medicina ostala nemoćna pred nekim veštinama nadrilekarstva.
Uzmimo, npr ako vas boli želudac. Kakva je procedura kada odete kod lekara. A onda odete kod nekog dede koji vas izmasira po stomaku i ,,vrati ga na mesto." Uzeću primer mog druga koji je danima išao po nekoj klinici u Bg-ui posle toga doktorka mu je rekla razne stvari - uvećana jetra, problemi sa želudcem... A onda je otišao kod dede koji namešta želudac, i on ga pipne za ovu kožicu izmedju palca i ovog narednog prsta ( ne znam kako se zove

)
i rekao mu sve što mu je doktorka rekla.
Ima li nam spasa kada pomru ove babe i dede koji razumeju te nauke?
Imajte na umu da je sve to lečenje bez ikakve hemije, čisto prirodno.
ja sam imala dosta losa iskustva sa nadrilekrima. sto se tice namestanja zeluca i kostiju ne znam bas da li bih imala poverenja da se prepustim tim zahvatima, kako su nadrilekari sa kojima sam se sretala uglavnom laici koji imaju vrlo malo ili nimalo znanja iz medicine vec su samoproklamovani i rade taj posao iskljucivo zbog lake zarade...
da vam ispricam moj slucaj...mozda sam vec pisala negde...
imala sam priliku da vidim carobnu spravu za izlecenje svih bolesti. to je jedan plastini lavor u koji se stavi sonda napravljena licno od strane lekara. uglavnom pomilse kada vide skalameriju koju je on licno sklepao - vau pa ovo je novi nikola tesla...
sonda se potopi u vodu u koju stavite noge i ukljuci se. sonda je inace povezana sa nekim aparatom sa displejem, ma high tech covece

posle ola sata voda se zamuti. kako covek ne vidi, on vas zamoli da mu opisete tu vodu i on na osnovu boje daje dijagnozu.
ma pogodi uvek...tretman - parenje niogu sa sondom nedelju, dve, tri zavisi od tezine oboljenja. voda je iz dana u dan sve bistrija...
medjutim svako ko bi pogledao u sondu shvatio bi da sonda ispusta prjavstinu. posebni kalemovi iz sonde pustaju u vodu neku braonkastu mast pa voda bude bas masna i prljava...kada se voda izbistri izleceni ste, tacnije kada sekalemovi istrose

naravno preporucije i posebne cajeve koje on licno pravi...
jedino me cudi sto neki ljudi i nakon sto sam im ukazala u cemu je poenta i dalje su verovali u isceljujucu moc carobne sonde...ipak njih tu nesto pecka u nogama i osecaju se bolje

mislim da autosugestija ima jak uticaj kod ovakvih nadrilekara...isti lekar mije preporucio da prekinem terapijukoju mi deca uzimaju svakodnevno zbog alergije, kako bi se lupkanjem po nekom vlaznom papiru i drzanjem bakarne zice u ruci izlecili

mozda ima smisla ako je neko upucen?
da se nadovezm da su mi iz najbolje namere preporucivali salivanje strave za dete od nesto vise od godinu dana koje se budilo nocu sa placem. normalna faza kroz koju uglavnom sva deca prodju jer ta kada ne shvataju razliku izmedju sna i jave pa se usled snova uplase i tesko umiruju jer uprvo ne znaju sta su to snovi...zacudilo me da su mi svi kojima sam ispricala za ovu ideju pojedinih rodjaka takodje isto preporucili...ja licno mislim da bi se dete jos vise isprepadalo.
jos jedan slucaj - jednom dobije mi dete (imao je isto tako ooko godinu dana) neku alergijsku reakciju usred noci, jako burnu i pocne da place uzas, kad moja svekrva ulazi a svetom vodicom i pocne da mi poliva dete,,jadnicak se samo jos vise uznemirio

sto se tice lecenjem iz prirode to podrzavam i mislim da bi tome trebalo vise da se posveti paznja uopste, da se ljudi vise edukuju o lekovitim sastojcima koje mozemo pronaci u nasoj okolini. mislim da su na tom polju ljudi, kako oni koji koriste tako i oni koji prave, nedovoljno informisani.