?????!??!?Ne razumem smejanje..?Da ja sam fotograf ui obradjujem svoje fotke i da rezolucija ekrana mi je BITNA stavka...Pa samim ttim ZNAM mnogo toga i o foto-aparatima a i o monitorima, panelima, bojama, itd..Kod obrade fotki je JAKO BITNO da pixel nije prevelik pa je na 27 incha npr. FULL HD NEDOVOLJNO!
- - - - - - - - - -
Netacno..!Jeste bitno je ali najbitnija je RAM memorija...!U nekim segmentima cak i graficka tj GPU...i bitan je SSD zbog brzeg citanja informacija...CPU snaga iliti suva pprocesorska snaga je NAJBITNIJA kod 3d modelinga ili video obrade,...I bitnaje graficka takodje kod enkodiranja...
- - - - - - - - - -
OK ali ovaj tvoj link onda pada u vodu-tu se tvrdi suprotno!Ti brate kontrirash sam sebi, iznova i iznova...
- - - - - - - - - -
Meni je u planu uskoro monitor i to-1920 x 1200 24 " ili 27 incha 2550x1440-2k!I za 1440 P nema sanse da se komotno igras sa 10450 a ni sa 1050Ti...! 1050 Ti radi posao za FULL HD i to na medium i high setings, znaci-ni tu ne daje MAX , n ULTRA podesavanjima...P.C.ja sam govorio za SEBE ne za druge tako da ko shta ima me realno ne zanima!
- - - - - - - - - -
I to nije istina!Kao prvco ne moze igra da koristi ili ne vec korisnik tj game ral OK.Drugo da malo je vise akcenat na single GPU ovima ali bas za situacije gde jedna graficka pa cak i najjaca nije dovoljna-koristi se SLI! Primer koji je naveo kolega...(koji nije sto posto realan al OK) sustina je jasna..