__alexandra__
Obećava
- Poruka
 - 73

slazem se sa tim da nadogradnja nikako ne sme biti primetna. 
devojke, nista osim 100% human hair odnosno ciste prirodne kose ne stavljajte na glavu, nikakav procenat sintetike ne dolazi u obzir!
kvalitetno odradjeni keratinski pramenovi se mogu nakon skidanja ponovo stavljati vise puta a kvalitetno odradjena kosa na klipse ima neograniceni rok trajanja

devojke, nista osim 100% human hair odnosno ciste prirodne kose ne stavljajte na glavu, nikakav procenat sintetike ne dolazi u obzir!
kvalitetno odradjeni keratinski pramenovi se mogu nakon skidanja ponovo stavljati vise puta a kvalitetno odradjena kosa na klipse ima neograniceni rok trajanja

.. Da li radite nadogradnju sivenjem?
   vec 5 godina stavljam nadogradnju i bas sam se navikla pa se bez nje osecam kao da sam gola 

.......ana ana evo .....jedna moja prijateljica što trenira sa mnom ona je stavljala umetak i stvarno ej kosa je prelijepa 
....mada ona kaže da taj umetak isto mora šišati.....jer se osuši nakon nekog vremena....al njena prirodna kosa je ok
 .......moja prijateljica je stavljala umetak....i stvarno kosa je prelijepa...... a ana gdje ti živiš?ja sam iz prijedora