Nadogradnja ili nov PC?

Potic.tnr

Početnik
Poruka
10
Zanima me koliko bi mogao da uzmem za ovu konfiguraciju:
DualCore AMD Athlon II X2 215, 2700 MHz
Sapphire Radeon HD 4350
4 GB RAM
NF-MCP61-6A61KCDHC-00 Fexconn
320 GB Hard

Pre 3 god. sam ga kupio za oko 300 e, vidim da se cene sada nisu toliko promenile..idalje stoje ovakve ili slicne konfiguracije od po 200e...
Zelim da uzmem nov PC ali nzm da li vredi da nadogradim ovaj ili da kupujem nov.?

Zanima me koliko bi mogao da uzmem za ovu konfiguraciju:
DualCore AMD Athlon II X2 215, 2700 MHz
Sapphire Radeon HD 4350
4 GB RAM
NF-MCP61-6A61KCDHC-00 Fexconn
320 GB Hard

Pre 3 god. sam ga kupio za oko 300 e, vidim da se cene sada nisu toliko promenile..idalje stoje ovakve ili slicne konfiguracije od po 200e...
Zelim da uzmem nov PC ali nzm da li vredi da nadogradim ovaj ili da kupujem nov.?

Zašto da ga nadograđuješ?
Očigledno ga ni do sada nisi koristio za igrice, s obzirom koju grafičku imaš.
Ona je daleko najslabiji deo konfiguracije.
Ako se ne igraš, ne vidim svrhu nadograđivanja ili kupovine drugog, jer je sasvim OK.

Ako se ne igraš, ne vidim svrhu nadograđivanja ili kupovine drugog, jer je sasvim OK.
Pored igrica, koristim C#,...Ova graficka moze da gura GTA 4, LoL (na high), Assassins creed 3(na high), World of Warplanes(fps je mali), World of Tanks(super radi), Batman Arkham City(na slabijim podesavanjima, ali se idalje lepo vidi, svaki detalj i to), CoD MW2, CoD MW3, CoD Black Ops, Btf 2,...Nije bilo potrebe smanjivati rezoluciju..Igrao sam na srednjim podesavanjima vecinu igara. FPS je bio oko 40-50..
Slazem se da je ova graficka cisto.., ali bila je jaka pre 3-4 godina, ali posto podrzava sve ono gore, nije bas za bacanje. Koliko mislis da bi trebao da uzmem za ovu konfiguraciju?

Pored igrica, koristim C# i jos dosta programa. Nikad nisam imao problema sa kocenjem i slicno.Ova graficka moze da gura GTA 4, LoL (na high), Assassins creed 3(na high), World of Warplanes(fps je mali), World of Tanks(super radi), Batman Arkham City(na slabijim podesavanjima, ali se idalje lepo vidi, svaki detalj i to), CoD MW2, CoD MW3, CoD Black Ops, Btf 2,...Nije bilo potrebe smanjivati rezoluciju..Igrao sam na srednjim podesavanjima vecinu igara. FPS je bio oko 40-50..
Slazem se da je ova graficka cisto.., ali bila je jaka pre 3-4 godina, ali posto podrzava sve ono gore, nije bas za bacanje. Koliko mislis da bi trebao da uzmem za ovu konfiguraciju?

Pored igrica, koristim C#,...Ova graficka moze da gura GTA 4, LoL (na high), Assassins creed 3(na high), World of Warplanes(fps je mali), World of Tanks(super radi), Batman Arkham City(na slabijim podesavanjima, ali se idalje lepo vidi, svaki detalj i to), CoD MW2, CoD MW3, CoD Black Ops, Btf 2,...Nije bilo potrebe smanjivati rezoluciju..Igrao sam na srednjim podesavanjima vecinu igara. FPS je bio oko 40-50..

HD4350 i ti igras Assassins Creed 3 na high... Ko koga ovde zeza?! Mozda jeste na high ali na rezoluciji 640x480! :P

Back