nadogradnja afro kikica???

Za pravljenje dredova morate imati veoma prljavu kosu (ne prati tri nedelje), da bi kosa iz masne faze prešla u suvu.
...
Prvih mesec dana ne treba prati kosu. Potom je poželjna korekcija. Posle korekcije možete ih održavati redovno i po volji.

Cena je od 125 evra pa naviše. Cena dreda po komadu je 10 evra. Dredovi sa nadogradnjom 15 evra po komadu.

Majko mila... Prvo glava treba da ti se pretvori u djubrishte, pa onda da pljunesh i 10e po dredu...

A sto se tice same nadogradnje, recicu ti samo da svaka nadogradnje ostecuje kosu , jer lemilica cini svoje, vosak za spajanje i td.Potrebno ti je da znas kako ih pravilno odzavati , a kada ih budes skidala veci dio kose , odnosno dlake na koju se kikica nastavlja moraces odsjeci.U svjetskim salonima se vise ni nerade, odnosno izbjegavaju se raditi , a na akademijama se trenutno praktikuje pletenje samo na prirodnu kosu.Cak su i same ekstenzije ove sezone izbacene iz upotrebe.Posjeti malo bolji salon pa ces vidjeti sta ce ti reci za kikice.Ali naravno odluka je tvoja

FASHION HAIR STUDIO BY TINA,
Micurinova 38, 21000 Novi Sad 064/445-9831

Cao svima od Tine!!

Samo da vas obavestim da sam i ja tu.
Ako nekome treba savet oko afro frizura ili pravljenje iste neka se slobodno javi

Sve najbolje,

Cao

P.S. Nisam ni ja cula da se nekome ubudjala kosa. To je moguce jedino ako higijena nije na pravom nivou!!

Htela bih da uradim afro kikice ,a isto bih tako htela da to uradim u salonu koji ce ostvariti moja ocekivanja (tj. da to sto mi urade sa kosom ne bude fush)
pa ako neko ima nekakwog iskustwa,neka mi preporuci neki dobar salon ovde ili na pp...:)
A chula sam da ima dobrih salona u Smederevu i Obrenovcu...pa ako neko zna nesto wise o tome,neka pise....:D
Hwala unapred!....:*

Back