sta mislite o tome?da li je neko od vas stavljao ili da li znate nekog?Ustvari pre svega me zanima kakva je kosa kada se one skinu,svi me plase da cu morati da se shisham na kratko jer cu izgubiti kosu :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2care2:sta mislite o tome?da li je neko od vas stavljao ili da li znate nekog?Ustvari pre svega me zanima kakva je kosa kada se one skinu,svi me plase da cu morati da se shisham na kratko jer cu izgubiti kosu :-(
linabg:zar ona ne prica o nadogradnji... to nije isto sto i pletenje kikica od cele tvoje kose...
majcheki:nije, a jel znaš kako se radi nadogradnja tih kikica?
Samo se ubace dopunski pramenovi koji su duži od tvoje kose...
Moja drugarica je to radila pa znam, ja sam joj to skidala s glave :wink:
Stvarno nije ništa strašno kad se skida, malo je sablasno ali nije strašno.
...To ti se mnogo razlikuje od pletenja pletenica na tvoju kosu zato sto onda na kosi imas troduplo toliko i na svakom pramenu kosu koja vuce tvoju prirodnu i zato to steti kosu a obicne pletenice joj ne stete....majcheki:nije, a jel znaš kako se radi nadogradnja tih kikica?
Samo se ubace dopunski pramenovi koji su duži od tvoje kose... Moja drugarica je to radila pa znam, ja sam joj to skidala s glave :wink:
Stvarno nije ništa strašno kad se skida, malo je sablasno ali nije strašno.
2care2:sta mislite o tome?da li je neko od vas stavljao ili da li znate nekog?Ustvari pre svega me zanima kakva je kosa kada se one skinu,svi me plase da cu morati da se shisham na kratko jer cu izgubiti kosu :-(