Nadmoć naprednjaka

Tihi, do sada si imao komentare koji su ponekad i bili vredni vredni pažnje, ali ti više ne komentarišeš, ti zayebo i Vjericu Radetu...
Alo čoveče, saberi se i daj nešto smisleno...

A, tebi je besmisleno reći da deca na Kosmetu nemaju slobodu i ljudska prava, i da su stoka za odstrel i rasadnik organa? Što je tvoje dete ili dete onog kvislinga Vučića vrednije od ijednog srpskog deteta na Kosmetu?

- - - - - - - - - -

Postalo mi je jasno zašto su rezultati izbora objavljeni tri sata pre kraja... :lol:

I meni... a čini mi se i većini naroda. Ali, sada nema nazad. Nego govnjivu motku u ruke, pa da im i mi "čestitamo" kako zaslužuju.

Znam ja sta se desilo pa su promenili misljenje i stavove.
Toma je covek postao obrazovan,intelektualac,vise mu ne lezi da bude tupav i zatucan sa srednjovekovnim stavovima.
Opametili se ljudi,jos kad bi pola forumasa zavrsilo neke skole verovatno bi postali veci Evropljani od Cede. :D

Jesi video šta znači škola... Prosto se čoveku otvore oči i vidi stvari drugačije čim dobije diplomu. :mrgreem: :lol:

@Tema

vucc.jpg

@Tema

Ako je Tadić ustaša, onda si ti po tvom rezonu, ustaški poglavnik lično, jer Tadić nije počinio ni delić izdaje i zla Srbima koliko ti i tvoja stranka.

- - - - - - - - - -

A šta će, recimo biti, ako se ipak sretnu za mesec ili dva...?? šta bi to po tebi značilo ??

Značilo bi da ga Putin upozorava da može da izda svoju zemlju, ali da se ne igra da izda ruske investicije, pogotovo gasovod. A, da je hteo da ga primi u prijateljsku posetu, radi podrške u borbi za Kosovo, onda bi ga primio sada, kako je bilo najavljeno.

Jesi li to ti Gangula? Vidim naučio si da razdvojiš Namibiju od Zambije, školovani demokrato. :lol:

Jesi video šta znači škola... Prosto se čoveku otvore oči i vidi stvari drugačije čim dobije diplomu. :mrgreem: :lol:

Normalno. I vas dvoje da zavrsite nekog mastera,da se oslobodite tereta neznanja i anti demokratskih misli. :D

nego u cemu je za takve?

Sto da nece da obezbede sebi svetlo mesto u srpskoj istoriji ovom veleizdajom?

Bice prezreni oni i njihov porod dokle postoje

Svi ce za njima pricati "To je sin onog Vucica sto izdade Srbe na Kosovu"

"To je sin onog Dacica sto prodate Srbe sa Kosmeta i nasu zemlju za kofer americkih dolara"

Oni su obelezeni za ceo zivot.

Nas narod je uvek prezirao takve.

Jos ih je i SPC proglasila za izdajnike cime su sebi zapecatili sudbinu

kazi mi kad je neko takav u srpskoj citavoj istoriji sebi obezbedio dobro mesto?

Marko Kraljević je bio turski vazal a u narodnom predanju je junačina i po.
Vuk Branković nikad nije odustao od borbe s Turcima, da bi kasnije u narodu postao simbol izdaje.
Nije naš narod baš toliko mudar koliko volimo da verujemo.

Ovi zastranili ka evropskom putu u tolikoj meri da moji evropejci i ja ne možemo više da dođemo do izražaja. I to mi sad smeta...Šta ih je toliko preokrenulo, šta čovekovu ideologiju okrene za 180 stepeni samo u toku izborne kampanje?

Moj komrad Tihomir bi rekao "poturica gori od turčina". Ne znam...

Znate li vi?
Preteruješ. Jedno je naša želja da biološki sačuvamo srpski narod i Srbija bude mesto gde može pristojno da se živi, a drugo svaka vaša averzija na sve što ima i "s", a kamoli srpsko u sebi.
Vi ste donosili Rezolucije u Srebrenici, prihvatili krađu na referendumu u Crnoj Gori, hapsili heroje Karadžića i Mladića, doneli neustavan Statut APV, a ne naprednjaci.

Preteruješ. Jedno je naša želja da biološki sačuvamo srpski narod i Srbija bude mesto gde može pristojno da se živi, a drugo svaka vaša averzija na sve što ima i "s", a kamoli srpsko u sebi.
Vi ste donosili Rezolucije u Srebrenici, prihvatili krađu na referendumu u Crnoj Gori, hapsili heroje Karadžića i Mladića, doneli neustavan Statut APV, a ne naprednjaci.

Ova dvojica nisu heroji. Prvi je kockar i lopovčina, a drugi je genocidni general. Sa Haagom se moralo sarađivati i to bi i dveri radili da su došli na vlast. To je sud UN i nemoguće je izbeći saradnju, štagod mislili o njemu. I sam Tomo je rekao da bi uhapsio Mladića, zato nemoj ovde da prosipaš demagogiju.

Ova dvojica nisu heroji. Prvi je kockar i lopovčina, a drugi je genocidni general. Sa Haagom se moralo sarađivati i to bi i dveri radili da su došli na vlast. To je sud UN i nemoguće je izbeći saradnju, štagod mislili o njemu. I sam Tomo je rekao da bi uhapsio Mladića, zato nemoj ovde da prosipaš demagogiju.
Nije baš tako eksplicitno rekao, uostalom uvek se može raditi kao što je radio Koštunica, prićaš o saradnji sa Hagom, a u suštini činiš sve da se pomenuta dvojica ne nađu u Hagu.

Nije baš tako eksplicitno rekao, uostalom uvek se može raditi kao što je radio Koštunica, prićaš o saradnji sa Hagom, a u suštini činiš sve da se pomenuta dvojica ne nađu u Hagu.

Naravno da je rekao, postoji i izjava. Verujem da bi činio da se ne nađu u Haagu, kao što je činio da sačuva Kosovo. Grobar je došao da sahrani Srbiju i to svi vrlo dobro znaju. Nikad gora vlast nije bila, rezultati su katastrofalni po svim poljima. Za godinu dana su uspeli temeljno da useru sve čega su se dohvatili.

Back