Nadmoć naprednjaka

То се неће десити.Срби имају кратко памћење и за пар година нико неће замерати политичарима који су признали сецесију Косова.

ne bih rekao.

NJihova sudbina je zapecacena. Narocito nakon stava SPC-a koji kaze da je to sto su potpisali veleizdaja i Srbije i pravoslavlja.

money_suitcase.jpg

to ih naucio gljivica podelio je sa njima svoju tajnu :lol:

Ovi zastranili ka evropskom putu u tolikoj meri da moji evropejci i ja ne možemo više da dođemo do izražaja. I to mi sad smeta...Šta ih je toliko preokrenulo, šta čovekovu ideologiju okrene za 180 stepeni samo u toku izborne kampanje?

Moj komrad Tihomir bi rekao "poturica gori od turčina". Ne znam...

Znate li vi?

obecanje angele merkel i vasingtona da ce doci na vlast...samo da uradi domaci zadatak..

Ma je.bu srpske patriote bolje od bilo koga...TOOO VUCKO!!!!:super::super:

Kako su onaj Drecun i Vulin od najbrbljivijih patriota sa otrovnim jezikom postali poslusni izdajnici :lol:

TOOO VUCKOOOO, samo ih jbi u zdrav mozak :ok:

Znam ja sta se desilo pa su promenili misljenje i stavove.
Toma je covek postao obrazovan,intelektualac,vise mu ne lezi da bude tupav i zatucan sa srednjovekovnim stavovima.
Opametili se ljudi,jos kad bi pola forumasa zavrsilo neke skole verovatno bi postali veci Evropljani od Cede. :D

Vucic place preko medija kako mu druga deca prozivaju njegovu decu, da su deca izdajnika, sin mu pao u depresiju kaze da hoce da se ubije.

E pa Vucicu to ti je cena izdaje.

Mozda imas stan od 300 kvadrata na Dedinju, ali moras da zivis sa tim da te svi mrze zbog toga sto si to sto jesi.

I ne samo tebe, nego i tvoju decu, koja nisu ni kriva ni duzna za ono sto ti radis.

Za razliku od Vucicevog deteta koje ima sigurnost i bezbednost, srpska deca na Kosmetu zbog vuciceve veleizdaje vise nemaju ni nadu da ce je ikada imati.

Roditelji te srpske dece, zbog Vucica i Dacica i njihove veleizdaje vise nece znati , kada ih posalju u skolu da li ce se ziva vratiti.

Lako je tudjom decom trgovati Vucicu.
Tihi, do sada si imao komentare koji su ponekad i bili vredni vredni pažnje, ali ti više ne komentarišeš, ti zayebo i Vjericu Radetu...
Alo čoveče, saberi se i daj nešto smisleno...

Ovi zastranili ka evropskom putu u tolikoj meri da moji evropejci i ja ne možemo više da dođemo do izražaja. I to mi sad smeta...Šta ih je toliko preokrenulo, šta čovekovu ideologiju okrene za 180 stepeni samo u toku izborne kampanje?

Znate li vi?

Prosto ti neprijatno u njihovom drustvu?
Evo, kami se vec pronapredio, nemoj se opirati.

- - - - - - - - - -

Postalo mi je jasno zašto su rezultati izbora objavljeni tri sata pre kraja... :lol:

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Zuti, hajde lepo priznajte da su vas bacili u rebus? Za koga sada glasati: Vucica ili Djilasa?

Znate li vi?

Nataša Kandić i Antin.

Znate li vi?

Pa, baš to... Poturica gori od Turčina. To ti je objašnjenje zašto su veći EUropejci od vas. Dakle, pošto je to opšte poznato, to nije pravo pitanje. Pravo pitanje je kako su postali poturice?

- - - - - - - - - -

Tihi, nije sve u novcu...

Nije, ali Daçi voli koferče. :D

Stvarno, je l' bilo direktnog pitanja Vučiću u vezi tog okretanja pod ručnom?

Pa, ne očekuješ valjda da u ovom gebelsovskom sistemu novinarstva postoji ijedan jedini novinar koji bi se usudio to da ga pita? Polako... Doći će valjda dan kada će imati priliku to da objasni pred sudom. Iskreno se nadam da će to biti revolucionarni sud. Mnogo volim presude koje donosi takva vrsta suda.

Znate li vi?

Jeste, stvarno su preterali s tom žurbom u EU integracije, nek' prikoče malo, možda to i nije tako dobra ideja kao što je bila pre 15 godina.

- - - - - - - - - -

Boga mi, Bota je dosledan u izdaji. On je čovek otvoreni srbomrzac, baš poput tebe Jome, i on to ne krije. Ne volim takve ljude, i okitio bih bandere s njima, ali ih svakako respaktujem više od ovih prevarantskih gnjida.

Ko!!??? BoTa???!!! Pa BoTa je za ove partiota za primer.

ne bih rekao.

NJihova sudbina je zapecacena. Narocito nakon stava SPC-a koji kaze da je to sto su potpisali veleizdaja i Srbije i pravoslavlja.

E, vidiš, crkva bi sada trebala to da potvrdi jednom anatemom. Ionako to već vekovima nisu uradili. Naravno da je i popovima jasno da njih bog neće kazniti zbog te anateme, ali kvislinzima, i to pogotovo onima koji se busaju u srpske pravoslavne grudi, poput Vučića i Nikolića, ta anatema bi bila takav udarac da bi verovatno završili u Lazi, svezani na leđima, da ne bi sebi naudili. A, zamislite tek reakciju naroda na anatemu na izdajnike! Oni koji su zastranili u Vučićevoj sekti, i ne razmišljaju svojom glavom, nego njemu veruju da je ovo patriotski čin, bi se momentalno otreznili. Ostali bi kvislinzi sami na hridi. Naravno, za Dačića to ne važi. Njegovi su komunjare, i boli ih uvo za mišljenje crkve.

Neće... Onda će im verovati da neće pustiti Vojvodinu i Ras. A, ovi će naravno sve prodavati, sve po redu.
Не продају они ништа.Они поклањају.Из страха од нечега и некога,зато што су бедни и јадни и да им није било БоТе,никад не би дошли на власт.Они не знају шта ће са влашћу.Постављају на функције будале и лопове,зато што не желе да било где направе здраву конкуренцију и поправе нешто у Србији.Или су једноставно неписмени.

• Podržavam
Reactions: Reg
Не продају они ништа.Они поклањају.Из страха од нечега и некога,зато што су бедни и јадни и да им није било БоТе,никад не би дошли на власт.Они не знају шта ће са влашћу.Постављају на функције будале и лопове,зато што не желе да било где направе здраву конкуренцију и поправе нешто у Србији.Или су једноставно неписмени.

Jednom rečju...mentoli...da pojednostavimo, pošto si ti fin i nećeš da kažeš..:D

Ma je.bu srpske patriote bolje od bilo koga...TOOO VUCKO!!!!:super::super:

Kako su onaj Drecun i Vulin od najbrbljivijih patriota sa otrovnim jezikom postali poslusni izdajnici :lol:

TOOO VUCKOOOO, samo ih jbi u zdrav mozak :ok:

E, da... Hvala što me poidseti na Drecuna. Koji je to tek Mustafa postao. A, i on će se verovatno jednog dana ubiti kada padnu s vlasti i budu popljuvani od celog naroda.

Znam ja sta se desilo pa su promenili misljenje i stavove.
Toma je covek postao obrazovan,intelektualac,vise mu ne lezi da bude tupav i zatucan sa srednjovekovnim stavovima.
Opametili se ljudi,jos kad bi pola forumasa zavrsilo neke skole verovatno bi postali veci Evropljani od Cede. :D

Jesi li to ti Gangula? Vidim naučio si da razdvojiš Namibiju od Zambije, školovani demokrato. :lol:

Back