joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
nadimci u drustvu,kod najbolje drugarice,kod roditelja,kod decka....
?

?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 )) drushtvo isto Aca par drugarica me zove Alex isto je bilo i sa jednom devojkom mada bila mi je drugarica pre pa odtud to
)) drushtvo isto Aca par drugarica me zove Alex isto je bilo i sa jednom devojkom mada bila mi je drugarica pre pa odtud to  mene u shkoli zovu Cane shto je dosta dobro kakvih mi sumanutih nadimaka imamo a do tog nadimka sam doshao pa to je kratka i smeshna pricha i zato je necete cuti
 mene u shkoli zovu Cane shto je dosta dobro kakvih mi sumanutih nadimaka imamo a do tog nadimka sam doshao pa to je kratka i smeshna pricha i zato je necete cuti 

pr:saska/saskica,zabica,chudo (tako me zvao bivsi decko...
 pr:saska/saskica,zabica,chudo (tako me zvao bivsi decko...  ),alex,aca...alkad cujem te "muske" nadimkeobicno se nerviram...pa me sve cesce tako zovu...
),alex,aca...alkad cujem te "muske" nadimkeobicno se nerviram...pa me sve cesce tako zovu... 
 ili mica domacjica.
 ili mica domacjica.hihihihihih, rumeniiiiiiKeeper:na faxu su me neki prozvali "rumeni" zato shto sam jednom jurio na predavanje i doleteo do 4-og sprata sav zajapuren, i crven naravno (: to je doshlo do te mere da neki nisu znali ni kako se zapravo zovem, a jedan lik je jednom rekao da sam ja iz Rumenke (selo do NS-a).... kad sam ga pitao otkud mu to, on reche.... "pa .... ti si rumeni ..... ti mora da si iz rumenke" (:
debilana.
druhig nadimaka nemam, ime mi nije zahvalno za to. u osnovnoj su me zvali "aki", a bivsha me je zvala "andi" (:
 LooOOOOoOL
 LooOOOOoOLAlbatros je u chitanci za trecju godinu. Bodler valjda.. zanimljiv nadimak. (8Kurt2:Bila ona pesma u čitanci, u četvrtoj ili trećoj srednje, ne sećam se tačno - Albatros. Valjda se tako zove, nisam siguran, ali znam da govori o njima. I kao zaključak na času je bio da su albatrosi neshvaćeni. I onda neko reče: "Eto baš kao on!", i pokazaše na mene. I zvaše me albatros, jedno dan-dva... interesantan nadimak, though...
Drugar, kao mnogo uči i oblači se ko dizelaš. Znači Štreber + Diesel. To daje Shtriesel. Moj pronalazak.
hmmmhmhm... Miki mozhda? ;pAntunTun:ima dva mirka koja se pominju u mom drushtvu...ja i josh jedan lik koji je neki programer i sav je u tim rachunarima...qpuje prodaje popravlja itd...ako neko pomene da je video mirka...a ovaj pita kog...a on video mene...on kazhe mirka kokosha....meni bio nik na kanteru i slichnim zezalicama KOKOSH...pa odatle....al to i nije nadimak..to je vishe nekakav epitet...mrzim svoje ime nemozh mu tepati pa to ti je.....
 znachi koma
 znachi koma 
Keeper:ahahah. al kad sam chuo za Pop_Mareta --> Konanznachi koma

Sasha85:Standard, kao i svaka Alexandra... :-P
Saska, Sale, Saki... Sasha... :-P
Majka me zove Maki... :-P

Meseceva_kci:Nikad mi nije bilo jasno zashto svaku Aleksandru zovu Sashka...
Ne vidim nikakvu povezanost izmedju tog imena i nadimka...