Nemaju moje tegobe veze sa vremenskim prilikama

Ovo traje od prosle godine,od juna.Jedino za sta mogu da 'vezem' razne probleme je terapija.Sad je primam na svakih 6 meseci,i nedelju dana posle sve nekako 'krene'.Pitala sam na urologiji,kazu da nije od BCGa.Posebno kad sam imala u januaru tu temperaturu koja se nije spustala ispod 37.5,dobih odgovor da su imali slucajeve visoke temperature ali istog dana posle aplikovanja vakcine i to preko 38.(na to su me upozorili jos kad sam pocela sa th).Ja ne umem da th dovedem u vezu sa ovim problemima koje imam(naravno,i nisam lekar),ali ni niko drugi sa kim sam o tome razgovarala(vise lekara).
Sto se tice ostalih problema,naravno da sam i o tome razmisljala,bas sam i gastro rekla da je mozda i moguce da je moj problem psihicke prirode.Za priv. psihijatra/terapeuta novca nemam,a kad sam lekarki opste prakse spomenula da bih otisla na razgovor,rekla mi je da ne lupetam.
Naravno da je doslo do promena...Kad vam neko saopsti da imate tumor,koji je sigurno maligni,neminovno je da do istih i dodje

Doduse,tad nista nisam znala o toj bolesti.sto sam se vise informisala i stres je postajao manji

Ali je svakako na neki nacin prisutan,jer moji planovi su uvek za narednih 6 meseci,do kontrole,ali je to tako i prosto sam se navikla.Sto je duzi vremenski period bez recidiva,to je mogucnost istog manja(bar sam ja tako shvatila).Necu vas sad gnjaviti o ostalim promenama,svakako ih je bilo.
Sto se tice posla,efektivno radim 8h,bez pauze.Sto znaci,da ne mogu da jedem kad sam gladna(nego kad mi posao to dozvoljava,radi bolje slike cu samo navesti da se desava da gutam nesazvakanu hranu-zbog vremena,ili da sam cesto prinudjena da ispljunem zalogaj i pricam sa punim ustima),ne mogu da obavljam nuzdu kad je potrebno(izborih se nekako posle operacije bar za malu jer moram da pijem vece kolicine tecnosti posebno kad imam th-naravno da tog dana i radim),pa sve to moze(verovatno i jeste) uzrok svih mojih problema.Jos plus sedim u uzasnom polozaju,naravno da nemamo adekvatne stolice niti visinu stola,koristim dva racunara koji mi nisu 'na ruku' i vise od 70 posto vremena mi je telefonska slusalica izmedju brade i ramena.
Samo neka mi niko ne napise da treba da menjam posao,kao da ja to i sama ne znam,ali zivim u zemlji Srbiji i ne bih trosila reci za opis.A i poslodavci jedva cekaju bas mene,sa 36 godina i bolescu.

Nadam se da vas nisam smorila