Nadimak

koji ste dobili na Krsti a?:D

na krsti me vecina zove mv
jedan forumash me zove vestica kad smo u ljubavi i mala droca kad smo posvadjani
jedan drugi me zove bubi i cica maca, al mislim da tako zove i druge neke forumasice :(
jedan treci me zove maleni i to mi bas slatko
a, jedan cetvrti me zove BMW, isto od mv
a, najsmesnije mi je kad me moje drugarice forumasice zovu mala, a skoro sve su mladje od mene ihahaaaaa :lol:

jedan forumash me zove vestica kad smo u ljubavi i mala droca kad smo posvadjani
jedan drugi me zove bubi i cica maca, al mislim da tako zove i druge neke forumasice :(
a, najsmesnije mi je kad me moje drugarice forumasice zovu mala, a skoro sve su mladje od mene ihahaaaaa :lol:

molim te prekini da menjas avatar...svaki put se sokiram:rotf::rotf::rotf:

evo ti

1785_Majice_Vizio.jpg

ti ces uvek biti jedina cica maca... a bubi je vezano za zivanov zov gde je njegov halapljiv urlik transformisan u tepajuci sleng kad oseti u blizini nesh mekano podatno i uzdrhtalo sto mirise na pachuli a nije pachuli :lol:

Back