- Poruka
- 21.848
zene su sretne kad ih izbushish ko ustashu nozem, missim bijes mora da izadje negdje
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...to možda tinejdžerke.....
грешиш, синко!
то СВАКОЈ ЖЕНИ треба.
Tačno.
Samo mislim da se ovaj normalan glas neće čuti od silnih urlikanja raznih koljača, bušača, udarača i ostalih silnih ...ača
Љиљо, ја не смем да пишем опширније, јер моји ставови о женама су "застарели" и из неких давних времена, како многи кажу.
Не обазирем се.Ја се тако осећам и тако живим, а то ме чини срећним и задовољним.
Razumem, i ja sam iz neke druge galaksije u kojoj sam sretna i zadovoljna, ali eto, nekad svrnem
Nemoj da se sekiraš za pisanje, ionako to ovde, na forumu, nije bitno (već neke druge stvari i karakterne osobine koje forum izvlači iz ljudi...naravno i lepe i ružne...fokus na lepima ).....nego živi
Kad samo pomislim da imam samo 5 miliona godina još.....stra me uFati![]()
А какву ти имаш корист од педера?samo sto uz ovakakv porasat pederluka biti ce manje sevaca i prije tog vremena .
А какву ти имаш корист од педера?
За отварање тема на форуму?Да си толико забринут,ебо би трипут дневно.povecavaju mi broj dostupnih ocajnica .
da li se vec setio neko da je ta naucnica mozda brkata feministkinja?![]()