nada

devojka u krizi:
Snezna_kraljica:
devojka u krizi:
Pa gde ces romanticnije od vikenda u dvoje, sami u brvnari, kilometrima udaljeni od svih, sedite zagrljeni ispred kamina, vatra pucketa, pijete vince i pricate, ljubite se, mazite.....volite....
A cebence-ne treba! Zagrejacemo se vec nekako!
Pa, jeste, ali... To je vise za Lj&S, Romantika mi je nekako vise rezervisana za platonske ljubavi, filosofiranja o nekim stvarcicama...
Ali, dobro, sve je to povezano, pravo kazes...
Mmmmmmmmm...... kamin... Samo malo cebence, mora! Napolju pada sneg... Brrr. najezih se! 8) :oops:

I poenta je da se najezis, ali od ljubavi!!!
A sta mislis, zasto se rumenim na kraju posta? Pa, upravo od silne ljubavi koja je navrla kad sam pomislila na mazenje ispod cebenceta i.. evo, opet :oops: :oops: :oops:

[A sta mislis, zasto se rumenim na kraju posta? Pa, upravo od silne ljubavi koja je navrla kad sam pomislila na mazenje ispod cebenceta i.. evo, opet :oops: :oops: :oops:[/quote]

Da, da, da!! Slatko ti to rumenilo!!!
Hajde sad hvataj tog tvog decka, pa da se jezite!!!!

devojka u krizi:
[A sta mislis, zasto se rumenim na kraju posta? Pa, upravo od silne ljubavi koja je navrla kad sam pomislila na mazenje ispod cebenceta i.. evo, opet :oops: :oops: :oops:

Hajde sad hvataj tog tvog decka, pa da se jezite!!!![/quote]
Ne staj mi na muku... Upravo prevodim libreto jedne opere sa francuskog, koji inace - nemam pojma.
Zna li neko ovde francuski, da mogu da pitam kad nesto ne znam BAS? Moram to da zavrsim ovih dana...
Tako da... Nadam se da cu bar nesto lepo sanjati, kad vec nismo u mogucnosti... :cry: :cry: :oops:

Ne staj mi na muku... Upravo prevodim libreto jedne opere sa francuskog, koji inace - nemam pojma.
Zna li neko ovde francuski, da mogu da pitam kad nesto ne znam BAS? Moram to da zavrsim ovih dana...
Tako da... Nadam se da cu bar nesto lepo sanjati, kad vec nismo u mogucnosti... :cry: :cry: :oops:[/quote]

Au!!! Sanjaj barem "Francuski poljubac" sa Kevinom Klajnom!! Lepo i romanticno!

Snezna_kraljica:
devojka u krizi:
[A sta mislis, zasto se rumenim na kraju posta? Pa, upravo od silne ljubavi koja je navrla kad sam pomislila na mazenje ispod cebenceta i.. evo, opet :oops: :oops: :oops:

Hajde sad hvataj tog tvog decka, pa da se jezite!!!!
Tako da... Nadam se da cu bar nesto lepo sanjati, kad vec nismo u mogucnosti... :cry: :cry: :oops:[/quote]

Bebo Slatka,nemam ni ja pojma...samo mogu da zalim...
libreto...pa francuska...da je bar na ruskom-e tu bi
vec bilo nesto...bash!? :wink:
:idea:

Covek se navikne na guste sume,
na tamne zore i ostru hrid,
nauci kako kroz prasume tihe,
niz zivot da nosi obraz i stid.

Covek se navikne na nebo bez zvezda,
na reke bez zubora,noci bez sna,
upozna mirise uvelih trava,
ljude bez osmeha,tuge bez dna.

Covek se navikne na prazne sobe,
na usne sto cute mesecima,
na stabla bez korena,kafu bez secera,
dnevnik neispunjen trenucima.

Coveka nesreca na sve nauci,
i da ga zavole,pa vise ne,
pa neka onda i mene nauci
da zivot zivim bez tebe.

I jos nekima.......
Dakle,
O Romantici u BRVNARI pored kamina,sa crnim vinom u rukama,uz gitaru i nezne zvuke sam pisao.Ovde,na Romantici.Ne valja se ponavljati,a to ispod cebeta...aj nek se zavrsi samo na tome.Naime,kad je otvaren forum Romantika(jedva sam uspeo da ubedim nadlezne da valja to celokupnom Forumu) ideja je bila da se SEX po svaku cenu odvoji od romantike.I tako ce i biti.Nek se zavrsi sa cebetom.........

PoZ

nadam se, da cu te jednog dana sresti,
razmisljam puno o nama,i pitam se, da li ti stvarno postojis,da li je sve to stvarnost ili je sve to proizvod moje maste,moja virtualna stvarnost.. :roll:

"NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I IZIĐE MU NA DRUGO

UĐE KORAKOM ŠIBICE
KORAKOM UPALJENE ŠIBICE
GLAVU MU IZNUTRA OBIGRA

GLAVNI JE

NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I NE IZIĐE MU NA DRUGO

PEČEN JE."
:wink:

kojote:
"NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I IZIĐE MU NA DRUGO

UĐE KORAKOM ŠIBICE
KORAKOM UPALJENE ŠIBICE
GLAVU MU IZNUTRA OBIGRA

GLAVNI JE

NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I NE IZIĐE MU NA DRUGO

PEČEN JE."
:wink:

hahahahahahaah

Da bre prestani vise da pises te bljuvotine... stvarno je najgore kada covek umisli da je umetnik i onda krene ovako da se proserava a ni sam ne zna o cemu prica... valjda misli ako ga niko ne razume da je apstraktni umetnik, nedokuciv i brilijantan um... meni je sve ovo uzasno smesno jer je nevidjeno glupo... samo nazalost on je ozbiljan... tragikomican da budem precizniji... :)

Bas me zanima, da li se nekome svidja kako Kojote pise pesme? Ako se samo jednom od vas svidja evo javno cu se izviniti Kojoteu, casna rec! :)

Steffan:
kojote:
L O V C A

"NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I IZIĐE MU NA DRUGO

UĐE KORAKOM ŠIBICE
KORAKOM UPALJENE ŠIBICE
GLAVU MU IZNUTRA OBIGRA

GLAVNI JE

NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I NE IZIĐE MU NA DRUGO

PEČEN JE."
Vasko Popa

hahahahahahaah

Da bre prestani vise da pises te bljuvotine... stvarno je najgore kada covek umisli da je umetnik i onda krene ovako da se proserava a ni sam ne zna o cemu prica... valjda misli ako ga niko ne razume da je apstraktni umetnik, nedokuciv i brilijantan um... meni je sve ovo uzasno smesno jer je nevidjeno glupo... samo nazalost on je ozbiljan... tragikomican da budem precizniji... :)

Bas me zanima, da li se nekome svidja kako Kojote pise pesme? Ako se samo jednom od vas svidja evo javno cu se izviniti Kojoteu, casna rec! :)

Steffan:
kojote:
L O V C A

"NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I IZIĐE MU NA DRUGO

UĐE KORAKOM ŠIBICE
KORAKOM UPALJENE ŠIBICE
GLAVU MU IZNUTRA OBIGRA

GLAVNI JE

NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I NE IZIĐE MU NA DRUGO

PEČEN JE."
Vasko Popa
hahahahahahaah

... SteeeffanEEEEeeee!!! :roll:

Omen:
Steffan:
kojote:
L O V C A

"NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I IZIĐE MU NA DRUGO

UĐE KORAKOM ŠIBICE
KORAKOM UPALJENE ŠIBICE
GLAVU MU IZNUTRA OBIGRA

GLAVNI JE

NEKO UĐE BEZ KUCANJA
UĐE NEKOME NA JEDNO UVO
I NE IZIĐE MU NA DRUGO

PEČEN JE."
Vasko Popa
hahahahahahaah

... SteeeffanEEEEeeee!!! :roll:
Kojote - au, ovo je bilo potpuno neocekivano.
ovo je nisko..... :twisted:
Steffane? Sta imas da kazes u svoju odbranu?

Ne kazem da mora da bude tako i veruj mi da se ne drzim te parole, ali sam u zivotu do sada naucila da se covek mora otvoriti prema drugima i pruziti ljubav, ako zeli da je dobije. Ne kazem da u zivotu nisam srela i princa-jesam, ali ja nisam bila njegova princeza! Prema tome, ima jedna poslovica, slican se slicnom raduje ili slican slicnog prepozna, nadje. U tome je sustina. Naci osobu sa kojom si kompatibilna, sa kojom se slazes i dopunjujes. To ne mora da bude ni zaba ni princ, vec jednostavno osoba od krvi i mesa koja ti najvise odgovara. Jedan drug mi je rekao da niko nije savrsen dok se u njega ne zaljubimo-eto ti sustine i resenja!
ovo je nesto najistinitije sto sam procitala :heart: :super:

Back