Načnici najzad pronašli kako da izleče ćelavost

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
1751565394655.png

Istraživači sa UCLA otkrili su revolucionarno rešenje za gubitak kose: molekul pod nazivom PP405 koji bi mogao da redefiniše način na koji tretiramo ćelavost.

Proređivanje kose pogađa preko polovine muškaraca i otprilike 25% žena do 50. godine, ali trenutni tretmani nude ograničen uspeh - često rezultira samo slabim ili delimičnim ponovnim rastom kod oko jedne trećine korisnika.

Novootkriveno jedinjenje PP405 aktivira jedinstveni metabolički put u uspavanim matičnim ćelijama folikula dlake, podstičući ih da se regenerišu i ponovo proizvode guste, zdrave pramenove kose.

U nedavnom kliničkom ispitivanju, samo jedna nedelja lokalne primene pokrenula je značajan rast nove kose, pokazujući izuzetan potencijal molekula.

Ovaj prodor donosi obnovljenu nadu milionima koji se bore sa ćelavošću.

Nakon godina istraživanja usmerenih na stimulisanje rasta kose na ćelijskom nivou, naučnici veruju da bi PP405 uskoro mogao da revolucioniše način na koji pristupamo terapijama za obnavljanje kose.

bio neki preparat za utrljas u glavu i izlecio 30 ljudi iz okruzenja mog caleta, a imao gnezdo na glavi , znaci kao oni katolici , tako mu bilo na glavi....

I par puta operes kosu i stavis kesu pola sata i nije potrosio celo pakovanje i trajno mu se vratio rast kose, i 30 godina kasnije mu raste kosa trajno..

30 njegovih kolega poznanika uradilo isto i proslo brzo , 3 coveka po prosecnom preparatnom pakovanju ,
i pazi sad zaplet....resi taj madjarski proizvodjac da predje na laksu varijantu kapsule za gutanje, ej...
I niti je rezultat bio kao sa samponom a prestali sampon da prave, niti se iko posle kapsula bas pohvalio da je resio problem..

Cica mica i gotova prica..

Da me ubijes nemam pojma koja je logika, zasto nesto tako uspesno , znaci 30 ljudi koji se obicno ne hvale time je probalo i resilo brzo svoj problem...a da ja znam

Back