Atreid
Primećen član
- Poruka
- 768
'nicolla'
hehehehe... sve mi je jasno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta ću da ne znam pravim bakljave (tako se valjda kod vas tamo kaže).To sto si ovde duze ne govori bas nista...
...sem da si jako dokon u zivotu...;-)
Pa šta ću da ne znam pravim bakljave (tako se valjda kod vas tamo kaže).
Ne znam 'nicolla'znam mozda 100tinjak rijeci i fraza, kao i ovo o dva LL, zivio i radio sam u Pristini 3 god, pa eto... znam, narucit pice u kafani, pitat koliko kosta, imatel sibice... i sl.
'nicolla', hahaha :grin::grin::grin::grin:
Ti to bio kod svojih u Pristini?!
naucili te kao malo tamo da se sporazumevas?!;-)![]()
Ma jok, kod "tvojih", nego ja bih predlozio Moderatoru da dobijes ban, nick si napisao na Albanskom, a ispod stavljas da si Srbin 100%, ocigledno provokacija... cek samo da te Jerry provali, on zna Albanski, valja neku robu dolezato bolje sad sprijeciti, nego da nastane cirkus kasnije...
strasno si ti gloop decko...;-)
al to nije razlog da te ceda ne primi u stranku, NAPROTIV.
njemu su siptari burazeri...
Pa nema Ceda Albansko ime...![]()
Ne, samo ga onako od milja zovu siptarev mali !!!
:razz:![]()
Pa ja ne znam kako njega ko zove, ali znam kakvo ti imas ime... e, sad nije meni da smeta, naprotiv, ali mi nejasan avatar sa nickom, pa reko, mora da si neki provokator...
Pitaj "svoje" na svom jeziku!
Ne moram, sad kad si mi ti rekao, to je to... OK.
sve su to ovnovi, sa programom za iste...Voleo bih nesto vise da saznam o njima?
Skup im je zabranjen jer su dobili karijeru neonacista.
Gle cuda na njih se digao Canak, kome nacisti nikada nisu smetali, koji je podrzao skup madjarskih nacista veterana 2. rata u Subotici. U Subotici jer ceo civilizovan svet ne dozvoljava tako nesto...
Ne pada mi na pamet da ih branim, ali me zanima cime se bave i kakav program imaju.
Na plakatama i oglasima sam video da organizuju srpski mars, sve sa pozivnicama SRBINE IZADJI...
sve su to ovnovi, sa programom za iste...
nacionalni stroj???
Nacionalni MOJ!!!![]()
Da si malo duže ovde znao bi da Čeda ne može da mi bude nikakav tata jer sam dosta stariji od njega, a i to da nisam kod njega u stranci.Zaposlice te tata ceda, samo mu kazi!
ovde kod nas takve kao ti ne pokusavaju da zapate.
zato vas cale ceda vuce autobusima i ispadade kao bolesni pilici, kao dosli ste da nam kazete da je Srbija "U Qrcu".
jaku kampanju imate...
Upravo moderni slabije znaju srpski, oni pre su morali da uče.Pa ti ume i srpski da citas...
moderan si ti neki siptar
Bolje da si pročitao pre postavljanja.odmah posto sam postavio temu, procitao sa vise o njima i skontao sam da su ovnovi...
Čuj, osudjenaЕво шта је Iron Lord написао на теми о Образу па га питам у овој теми зашто дозвољава да се прича о другој организацији која је такође осуђена од стране полиције?
Citat:
Original postavio K0k1
Pokušao sam da pronađem već postojeću temu negde na forumu, ali nisam uspeo.
Tek sam danas prvi put čuo za ovaj pokret, čitajući vesti na B92 (Plakati podrške Mladiću). Njihova adresa je http://www.obraz.org.yu, ali me više zanima da li neko može da baci malo više svetla na to čime se pokret bavi, koliko je veliki - odnosno uticajan, da li je svuda po Srbiji ili lokalizovan i, naravno, kakva su generalna mišljenja.
Ja još uvek nisam oformio svoje mišljenje, pa ću rado da nastavim svaku diskusiju.
Hvala unapred.
Evo još detalja za one koji su po prvi put saznali za ovaj pokret, ako je to ikako moguće.
http://en.wikipedia.org/wiki/Obraz
http://bs.wikipedia.org/wiki/Ota%C4%...i_pokret_Obraz
Dok srpska policija ne promeni stav prema ovom pokretu ne mogu ni ja da dozvolim, u skladu sa pravilnikom Krstarice, ovakvu temu.
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=182260
Ево шта је Iron Lord написао на теми о Образу па га питам у овој теми зашто дозвољава да се прича о другој организацији која је такође осуђена од стране полиције?
Молим да ако већ постоји тема о Националном Строју да се онда откључа и тема о Образу.
Политичка репресија![]()
Jesu, znaci zvanicno se radi o klerofasistickoj organizaciji.Дали су суд о нама 8)
Дали су суд о нама 8)