Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa koja nacionalna manjina u najvecoj meri, gleda ovu drzavu i u "dobru i u zlu" kao svoju domovinu ili ako ces da uprostim:
Ko su najveci "Srbi" od svi nacionalnih manjina u zemlji?
a ja već hteo napisat da vas (kao i uostalom nas) koće vaša i naša "zapadna braća....znaš ona...najzapadnija u ExYu ...koja nas po šopingcentrima u Ljubljani i Mariboru sa podsmehom nazivaju Jugovići (jer znaju da će to patriote bilo srpske bilo hrvatske najviše da bocne u živac) a zaboravili su da mogu biti samo zahvalni što su tako dobro prošli kako u Jugi tako i prilikom "razdruživanja"
al ima jedna zagorska "svaka rit dojde kad tad na šekret" tak bu i njihova došla a ja znam i kad... onog dana kad Hrvatska uđe u EU i kad ostatak exYu počnu pregovore s EU oo brzom priključenju a konačno kad svi budemo deo EUa
i bolje ti je da je sala ,jer ako te kijo stavi na ignor lisu, ugasio si...
decko ima mocno oruzje protiv istine, sala na njegov racun, kad nema odgovora,
kad mu se pitanje-odgovor ne dopada...
i bolje ti je da je sala ,jer ako te kijo stavi na ignor lisu, ugasio si...
decko ima mocno oruzje protiv istine, sala na njegov racun, kad nema odgovora,
kad mu se pitanje-odgovor ne dopada...
Ma sva prava postoje, ali je vidna diskriminacija zaposljavanja u javnom sektoru, vec sam navodio primjer Novog Pazara, gde Bosnjaci cine blizu 80 % stanovnistva, a u policijskoj upravi je obrnuto proporcionalan odnos Bosnjaka i Srba, a tako je u svakoj opstini ...