Iskreno, Sale Buda - mislim da se previše praviš pametan.
Vishe od tebe? Teshko.
Neprestano govoriš o nekoj mržnji, pritajenosti, perfidnosti i krajnostima, a ne vidiš da sam pokazuješ neverovatnu količinu prezira i mržnje prema onima koji drugačije misle
Aman, covece, jesi li ti slep, lud??? O kakvoj mrznji pricas? Gde ja to pokazujem mrznju i prezir?
To shto za klince kazem da su isprdci i nula nije mrznja, vec moj zakljucak proizashao na osnovu posmatranja istih. Oduzmi im interesovanje za nacionalizam, i najobicnija su nula, neprimetni su. Tebe sam primetio na forumu iskljucivo zbog mrzackh stavova o Albancima, nazivanju devojke "cedinom devojcicom" i "anti-srbinom", i ideji da je nacionalizam ljubav. Da nisi ispisao ta 3 posta, apsolutno bi proshao neprimeceno. Kapiras, burazeru?
prema onima koji vole svoju zemlju pre svega
Ko bre voli svoju zemlju?
Ja volim svoju zemlju, i bash zato shto je volim, zelim da bude normalna, uredjena, i oslobodjena nacionalistickog taloga koji nam je za poslednjih 20 goidna svojom politikom naneo vishe zla nego i Turci i Nemci u ratovima zajedno!
. Samim tim, odlaziš u jednu mnogo goru krajnost i apsolutizam - smatraš da je svako ko voli svoju zemlju glup, neobrazovan, mrzitelj, ubica, nevaspitan
Aj, me molim te, citiraj da sam ovo rekao. Al' nemoj da zaboravish, molim te, poshto, il' sam to napisao u stanju pomucene svesti, il' ti tripujes, i umisljas. Kladim se na ovo drugo.
- ukratko, u tvojoj glavi živi jedan poguban stereotip
U mojoj glavi zivi mnogo stereotipa, al' da su ljudo koji vole zemlju glupi i neobrazovani - NE! To je tvoja besmislena izmisljotina, i pokushaj da mi u usta stavish neshto shto nisam rekao.
Sa druge strane, poshto ti pod ljudima koji "vole svoju zemlju" podrazumevash okoreele nacionaliste, svoje sapatnike, nije ni cudo sto se ne razumemo. I da, za ove koji po tvom izbezumljenom arshinu "vole svoju zemlju" smatram da su vecinom i priglupi, i uglavnom slabijeg obrazovanja, i nasilni, i mrzitelji, i nevaspitani. I svakim danom, sa svakom porukom pretnji i vredjanja koju dobijem na krstarici ili fejsbuku jer sam izrazio svoj stav koliko je mrznja pogubna, ili se uclanio u neku slicnu grupu, se uveravam da sam u pravu.
I to nije generalizacija, to je cinjenica, jer ne postoji normalan chovek koji ce da kaze "moj narod je bolji od tvog, moja religija je bolja od tvoje, moja boja koze je bolja od tvoje".
- a to znači da si još gore indoktriniran
Jel' to tvoja strucna procena, na osnovu neke diplome iz psihologije i analize licnosti preko postova?
Ako i jesam, indoktriniran, onda sam indoktriniram idealom o slobodi, humanosti, toleranciji, ljubavi, zivotu bez srednjevekovnih okova, razumevanju, pravdi... i drago mi je shto sam indoktriniram time, i znash shta, pokusacu da se setim ko je taj ko me je indokrinirao, da ga poljubim u ruku, i zahvalim mu shto se nisam pretvorio u nekoga poput tebe.
Jednostavno, netrpeljivost prema onima koji ne podržavaju neki tvoj ideal mira i ne znam ni ja čega (evo, sada imamo one koji propagiraju isti takav mir na vlasti - vidi dokle to dovodi), tvoje pritajene secesionističke, separatističke i prozapadno isključive stavove jasno je vidljiva.
Jos jednom cu da te pitam, jesi li ti covece normalan? Kakav secesionizam, kakav separatizam? Nikada to u zivotu nisam spomenuo
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Параноја
Deliš svima ovde moralne lekcije
Naprotiv, ti ih svojim "savetima" delish. Ja odgovaram na temu na forumu, a onda se po obichaju ti zakacish za moj post, i krenesh da paranoishesh.
samo što ti Čeda i Nataša Kandić onako potpomognuti Sorošem ne iskoče iz avatara, generalizuješ, pljuješ, vredjaš, indoktriniran si do bola.
Na osnovu samo ove tvoje jedne recenice, ja bih mogao da napisem citav esej o tome koliko si ogranichen, i koliko destruktivne emocije koje osecash u sebi pokusavas da pripises drugima.
Pazi ti to... decko ovde glorifikuje nacionalizam i protura ga kao neshto normalno i pozeljno, sve koji se ne slazu perfidno vredja i stavlja im reci koje nikad nisu rekli u usta, i na kraju nema stida, no likove koji izdvajaju ideal tolerancije i ljubavi naziva "indoktriniranim do bola"
Ovo da mi je neko pricao, ne bih mu verov'o
Smiri se, uzmi udahni vazduh, otvori svoj um za nove ideje, nemoj biti tako jednosmeran, pa dodji da pričaš sa nama koji to svakako nismo.
Ovo je toliko smesno, i tuzno, da cu miksovati smajlije.