Nacionalizam i kriza identiteta

Dikan:
Kada će te konačno da odete kod braće Turaka. S njima ste došli red je bio i da ste otišli 1912. s braćom.
Mada oprostićemo vam ovoliko kašnjenje, samo ubrzajte stvar. :D :D

posto su oni bili prezadovoljni nasim gostoprimstvom [nas balkanaca,i srba i al. i...] a gostili smo ih van one "svakog gosta tri dana dosta" rekose da ce doci ponovo, tako da ne mozemo jos da im uzvratimo kratku posetu. da li po srbiji ima robe turske proizvodnje, kod nas je ima vise i od srpske,

adem_ks:
posto su oni bili prezadovoljni nasim gostoprimstvom [nas balkanaca,i srba i al. i...] a gostili smo ih van one "svakog gosta tri dana dosta" rekose da ce doci ponovo, tako da ne mozemo jos da im uzvratimo kratku posetu. da li po srbiji ima robe turske proizvodnje, kod nas je ima vise i od srpske,

Što se tiče nas bilo je jedno stotinak pobuna i ustanaka, i dva rata za tih petsto godina.
A za vas sam čuo da ste se lepo slagali u paljenju srpskih sela pa ono ja velim kud svi
Turci tu i mali Adem, pardon Mujo.

adem_ks:
da li normalna osoba moze da izjavi nesto ovako, ja mislim da ne, i to nije prvi put. inace sam bas izbegavo citati njene umotvorine, ali sada me vise interesuje da cujem dva tri forumasa koji bi mi rekli da ipak i osoba koja izjavi tako nesto moze biti normalna
12181962,tid=i.jpg

Back