sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto se zene npr. ne torbaju sa likom i pri tom da ih boli uvo da li ce i koliko ce da ostanu sa njim, nego u vecini slucajeva ako su vec dale onda to rade jer u startu ocekuju nesto vise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proracunate. One su uvek tri koplja ispred nas. I di su muskarci gubitnici tu su samo muskarci a di su muskarci pobednici tu su i zeneŽene su prokletinje...prokletinje jedne!
Još jedan koji se takmiči. Ti i Momčilo pod hitno stranku da osnujete.Proracunate. One su uvek tri koplja ispred nas. I di su muskarci gubitnici tu su samo muskarci a di su muskarci pobednici tu su i zene
Ovo ima logikekako bre da me boli uvo koliko ću da ostanem sa njim, kad mi je u mojoj prokletoj ženskoj krvi da odmah poželim da to imam zauvek i da mu ako treba i odsečem jaja ako samo i pomisli da me ostavi? moraš da razumeš sinke da je to jače od nas, mi žene smo takva bića, neke više mračne sile upravljaju nama i ne možemo racionalno da razmišljamo kao vi preinteligentni muškarci..
Žene su prokletinje...prokletinje jedne!
dobar deo njihNisu sve zene.
Zasto se zene npr. ne torbaju sa likom i pri tom da ih boli uvo da li ce i koliko ce da ostanu sa njim, nego u vecini slucajeva ako su vec dale onda to rade jer u startu ocekuju nesto vise?
Ja znam jednu sto je dala samo iz razloga sto je htela da vidi kako se njemu dize.Znam jednu sto je dala iz sazaljenja, a jedna i naplatila. Ima raznih. Uglavnom, na kraju svi srecni.
ja sam žena i ZNAM valjdaNisu sve zene.
ja sam žena i ZNAM valjda
Ima ih dosta i koje ne razumeju šaluNema to nikakve veze. Ne mozes da kazes da su sve zene takve kao sto si pomenula, ako smatras za sebe da si takva ne trebas da uvlacis u to i druge zene. Ima dosta olosa od zena ali ima i onih koji su ok.
kako bre da me boli uvo koliko ću da ostanem sa njim, kad mi je u mojoj prokletoj ženskoj krvi da odmah poželim da to imam zauvek i da mu ako treba i odsečem jaja ako samo i pomisli da me ostavi? moraš da razumeš sinke da je to jače od nas, mi žene smo takva bića, neke više mračne sile upravljaju nama i ne možemo racionalno da razmišljamo kao vi preinteligentni muškarci..
Ti si zena ozenjenaja sam žena i ZNAM valjda
oženjen sam, kao momak živimTi si zena ozenjena
i svojim mudima se divimoženjen sam, kao momak živim
ček more...kako bre da me boli uvo koliko ću da ostanem sa njim, kad mi je u mojoj prokletoj ženskoj krvi da odmah poželim da to imam zauvek i da mu ako treba i odsečem jaja ako samo i pomisli da me ostavi? moraš da razumeš sinke da je to jače od nas, mi žene smo takva bića, neke više mračne sile upravljaju nama i ne možemo racionalno da razmišljamo kao vi preinteligentni muškarci..
da ne ispadnu rave i iskoriscene
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhaaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaZasto se zene npr. ne torbaju sa likom i pri tom da ih boli uvo da li ce i koliko ce da ostanu sa njim, nego u vecini slucajeva ako su vec dale onda to rade jer u startu ocekuju nesto vise?