Nacin ucenja

• Začetnik teme Začetnik teme Ana90
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sad ne ovim privatnim fakultetima moze da se upise i ko je bio dovoljan,sve je stvar love,cak ce bolje da prodje u zivotu od onog ko se mucio i u srednjoj i na faksu.

Zato se ja ne brinem kako cu upisati i zavrsiti jos jedan fakultet, a to mi je zelja, i da ucim jos geografije, i da magistriram, dace mi decko pare, i ucicu celog zivota, to su lagano na privatnim fakultetima, tamo je lako.

Pa slobodno je zatvorite jer sam dobila 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAA!!!!!!
Pitala me je od svih 12 lekcija samo 3 pitanja i sve sam znala!!!!! Najbolja sam!!!!!!!!! Hahahah

mislim da je najvažnije ŠTA učiš...matiš ne možeš da učiš na pamet, ali narativne predmete bi trebalo bar tiho da se preslišaš - da čuješ kako zvuči rečenica koju izgovaraš. nećeš verovati kakve sve gluposti čujem od stuenata, samo zato što uče "u sebi". ynači, fizika i tako to - olovka u ruke... ovo ostalo - samo redovno učenje. pa, iako si prosečne inteligencije, možeš da budeš OK đak. ne znam kako to svom detetu ne mogu da objasnim?

Ljudi, aman, prvo - ukoliko je drustveni, "bubalacki" predmet u pitanju - pokusas da skapiras koju nit prati cela oblast koju ucis, kad to uocis, potrazi koju nit prati svaka pojedinacna lekcija, kad to pronadjes - svrstaj sve zajednicko sto te lekcije imaju na jedno mesto, pronadji korelaciju, i na to posle samo ide bubanje detalja (to je vec za ocene 4 i 5). Ima mnogo udzbenika u kojima se najbitnije stvari ponavljaju u nekoliko lekcija (na razlicite nacine uvijeno), kad provalis koje su te stvari, uvek mozes da izvuces 3! Ah, da, bilo bi zgodno da se ponesto i naglas preslisas - cisto da cujes kako to izgleda, mnogi imaju problem sa izrazavanjem, nisu sigurni ni sta znace pojedine srpske reci, a tek one stranog porekla...

Back