наћи партнера

Bolje je da mladic ima 29, a zena 40, ili obrnuto?

Bolje, nego shta ;)

Ja sam mladji i od sebe...

hehe, odlichno recheno :)

E, redovi u supermarketima! Znash kakvih koka sve ima tamo? Onda joj virnesh u korpu, i uz malo vezhbe, mozhesh savrsheno da joj procenish lichnost, brachno i materijalno stanje...

Ma kako li samo procenjujesh brachno stanje na osnovu paradajza, ulozaka, ariela i krmenadli?

Е, сада питање за све који су у најбољим годинима ( значи око 40). Ако нисте у браку како проналазите партнера, шта вас привлачи?
Мислио сам нешто на дуже стазе.

Pa ne pronalazim ga. Izbor je suzen, mnogo je ozenjenih, a razvedeni (a tek neozenjeni) vrshnjaci mi neshto i nisu zanimljivi, tako da preostaju mladji, ali to su vishe kres varijante nego veze.

JelaZrela:
Bolje je da mladic ima 29, a zena 40, ili obrnuto?
Pa, meni nikako da se okrene ukus... ja naginjem starijim muskarcima... to jest... deluju mi privlacnije... :-)
...pitam se ko ce mi biti sladak kad budem imala 40... mozda oni od 60... hehhe, al valjda cu onda posmatrati mladje :confused: ... jao, ne mogu :-D Vi mislite na one puno mladje garant ... dzabe... al ozbiljno... izgleda da je to kod mene nesto psiholosko... hehhhee :lol:

Zex... hehheee... zanimljivo receno. :-D

Pa, meni nikako da se okrene ukus... ja naginjem starijim muskarcima... to jest... deluju mi privlacnije...
...pitam se ko ce mi biti sladak kad budem imala 40... mozda oni od 60... hehhe, al valjda cu onda posmatrati mladje ... jao, ne mogu Vi mislite na one puno mladje garant ... dzabe... al ozbiljno... izgleda da je to kod mene nesto psiholosko... hehhhee

Okrenuce ti se .. kad sam imala godina koliko ti imash imala sam prvu avanturu sa likom koji je imao 42. A sad i ne gledam ove preko 40 :)

dudulence:
Е, сада питање за све који су у најбољим годинима ( значи око 40). Ако нисте у браку како проналазите партнера, шта вас привлачи?
:-D 30+ :D
s`obzirom da mi mozak funkcionise sa desetak godina zakasnjenja :-D nacini su ostali isti...mozda je spika direktnija i pogledi ocigledniji ali sve jedno, kada mi se neko svidi vidi se sa kilometra...e onda je na drugoj osobi da odgovori na to ..+ ili -...naravno ima tu i puno flerta...sto ne mora biti lose...
..veci je problem,u nasim godinama,zadrzati nekog ko ti se puno dopada(ako pricamo o vezama)...e u tim trenucima ponavljam greske koje sam pravio i kao ``mali``...mnogo se pravim pametan..zato se od sada pravim naivan i glup (sto verovatno i jesam) pa da vidim kako ce to funkcionisati...
...izvin`te udavi al` povukla me tema... :cry:

primetio sam da sa svojih 30+ privlacim seke sa 20+... a i obrnuto.
Nekako nije problem "upecati" tako nesto jer iskustvo imponuje zenama. Nema potrebe za mnogo truda i bas zbog toga, nazalost, nema onog zara ko kada je igra macke i misa (nekad bilo kad sam bio mladji)

Ja vec nekoliko puta imam avanture sa 10tak godina mladjim muskarcima. Fizicki su ok, ali su jako cudni po motivima zasto oni zele te avanture? Rekal bih da im je pomalo potrebna zena oslonac, ali i da imaju jak strah od vezivanja. Ili mozda gresim?

Back