T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
JelaZrela:Bolje je da mladic ima 29, a zena 40, ili obrnuto?
A kolko u tom slucaju treba da ima Karadzic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JelaZrela:Bolje je da mladic ima 29, a zena 40, ili obrnuto?
Bolje je da mladic ima 29, a zena 40, ili obrnuto?
Ja sam mladji i od sebe...
E, redovi u supermarketima! Znash kakvih koka sve ima tamo? Onda joj virnesh u korpu, i uz malo vezhbe, mozhesh savrsheno da joj procenish lichnost, brachno i materijalno stanje...
Е, сада питање за све који су у најбољим годинима ( значи око 40). Ако нисте у браку како проналазите партнера, шта вас привлачи?
Мислио сам нешто на дуже стазе.
dudulence:Е, сада питање за све који су у најбољим годинима ( значи око 40).
Pa, meni nikako da se okrene ukus... ja naginjem starijim muskarcima... to jest... deluju mi privlacnije... :-)JelaZrela:Bolje je da mladic ima 29, a zena 40, ili obrnuto?
chika_doktor:ma trpa i julijan al cene da nam kaze...![]()
gossca:Pa, meni nikako da se okrene ukus... ja naginjem starijim muskarcima... to jest... deluju mi privlacnije... :-)
Hahhahahahakojote:Jedan vrlo mladolik post![]()
Na gosscu nisu primenjive te fore i ti fazoni... OMG zar se to iz aviona ne vidi...? Nisam u tom fazonu i nikad nisam ni bila u tom fazonu, a necu ni biti, jer stvarno nema potrebe za tako necim. I dosadno mi je da vise o tome pricam. :wink:Mumi:PA stariji su uvek privlacniji jer imaju vise kesha... 8)
Pa, meni nikako da se okrene ukus... ja naginjem starijim muskarcima... to jest... deluju mi privlacnije...
...pitam se ko ce mi biti sladak kad budem imala 40... mozda oni od 60... hehhe, al valjda cu onda posmatrati mladje ... jao, ne mogu Vi mislite na one puno mladje garant ... dzabe... al ozbiljno... izgleda da je to kod mene nesto psiholosko... hehhhee
gossca:Na gosscu nisu primenjive te fore i ti fazoni... OMG zar se to iz aviona ne vidi...? Nisam u tom fazonu i nikad nisam ni bila u tom fazonu, a necu ni biti, jer stvarno nema potrebe za tako necim. I dosadno mi je da vise o tome pricam. :wink:
Vesela_zena_beogradska:Okrenuce ti se .. kad sam imala godina koliko ti imash imala sam prvu avanturu sa likom koji je imao 42. A sad i ne gledam ove preko 40![]()
:-D 30+dudulence:Е, сада питање за све који су у најбољим годинима ( значи око 40). Ако нисте у браку како проналазите партнера, шта вас привлачи?
Hehehehhe... nevaljali cika... :-Dkojote:Ne mogu ti pomoći, dušo, kosa mi je još uvek potpuno crna, plus u mojoj omiljenoj kafani ne deklamuju tako odvratne tekstove... Ali kapiram šta si htela da kažeš, nešto kao: Opališ jedan metak i uzmeš čoveku sav imetak, je l'? :-)
Ej, Mumi... nisam materijalista, al tebe cu... do poslednje pare... imas li ih?Mumi:JAooooMojne mi te fore..
![]()
Prva avantura sa likom koji je imao 42... zasto li te razumem?Vesela_zena_beogradska:Okrenuce ti se .. kad sam imala godina koliko ti imash imala sam prvu avanturu sa likom koji je imao 42. A sad i ne gledam ove preko 40![]()