Na ženi se vidi kakvog muža ima?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.422
Naročito ako žena, uprkos godinama i dalje izgleda dobro, zanosno pa i mladoliko, velike zasluge u tome ima njen muž tj partner.
Uistinu, te srećne, zadovoljne, elegantne i spokojne žene nisu takve bez razloga.
Da ne bude da ne postoje dame koje su same, žene koje su sačuvale ljepotu, šarm i dostojanstvo, posle nesrećnih veza, braka.. ipak negdje duboko u sebi nose neku traumu, tugu.. ili jednostavno kažu "sreće nemam".
Pogotovo po ženama u godinama se vidi kakvog muža imaju, dobrog ili... A šta je bolje muškarcima da imaju, srećnu, zadovoljnu, lijepu i "očuvanu" ženu ili nezadovoljnu, nesrećnu..
Ne treba biti mnogo pametan da bi znali kako voljeti i biti voljen.. poljupci nas čine ljepšim, boljim, zagrljaji liječe, podmladjuju, od finih, umiljatih riječi.. prosto sijamo.
Ako u početku to ne ide i to ne osjećamo, bolje na vrrijeme tražiti drugu sreću.

Ima istine.

Stara izreka kaze " kakav je muz, to se zeni vidi na licu, a kakva je zena, to se muzu vidi po kosulji".

Zena srecna i zadovoljna u braku je nasmejana, negovana (koliko toliko, makar osnovno), u svakom slucaju vidi se da je zadovoljna i da je muz postuje.

I obratno, ako je kosulja na muskarcu uvek cista i uredno ispeglana, po tome se vidi koliko zena muza postuje, koliko je zadovoljna i koliko mu pomaze u poslovnom uspehu (koliko sebe daje da se nesto korisno izgradi u tom braku).

Ima istine.

Stara izreka kaze " kakav je muz, to se zeni vidi na licu, a kakva je zena, to se muzu vidi po kosulji".

Zena srecna i zadovoljna u braku je nasmejana, negovana (koliko toliko, makar osnovno), u svakom slucaju vidi se da je zadovoljna i da je muz postuje.

I obratno, ako je kosulja na muskarcu uvek cista i uredno ispeglana, po tome se vidi koliko zena muza postuje, koliko je zadovoljna i koliko mu pomaze u poslovnom uspehu (koliko sebe daje da se nesto izgradi u tom braku).
Te stare izreke su obično težak nonsens
Peglaš muža svaki dan ?:lol:

Valjda ništa loše.. barem nemam tu namjeru, otkud znam kome šta (ne) odgovara. :)
Voljena žena nije izložena kritikama, niti izložena muškim "trikovima", nije trpjela vikanja i deranja muških sirovina, niti je bila izložena teškom fizičkom radu..
Zar je nešto loše u svemu tome?
Zašto provokacija, kada nema ni "p" od toga?
Zašto bi bila provokacija ako muže grli, ljubi svoju ženu, štiti je od opasnosti, uvijek je tu kad je zabrinuta, tužna..?
Zar mislite da toga nema danas?

Te stare izreke su obično težak nonsens
Peglaš muža svaki dan ?:lol:
Taman posla svaki dan, ali dovoljno je jednom u nedelji da se operu i ispeglaju sve kosulje, sustina je u tome da zena misli na muza i kakav ce utisak ostaviti na poslu, medju kolegama i medju svetom uopste.

Jer na kraju, to se opet povoljno vraca porodici kao celini, drugacije ga gledaju, cene, vise zaradjuje i sl.

Taman posla svaki dan, ali dovoljno je jednom u nedelji da se operu i ispeglaju sve kosulje, sustina je u tome da zena misli na muza i kakav ce utisak ostaviti na poslu, medju kolegama i medju svetom uopste.

Jer na kraju, to se opet povoljno vraca porodici kao celini.
Ma jasna mi je stara izreka ko dan ne treba mi prevodilac.
Samo draga, odavno je prošlo to vreme kada smo uživali u ostavljanju utisaka na okolinu.
U komšiluku više niko ne poznaje nikoga ne želi da kaže ni dobar dan a kamoli da ostavi utisak svojom peglanom kragnom.

Valjda ništa loše.. barem nemam tu namjeru, otkud znam kome šta (ne) odgovara. :)
Voljena žena nije izložena kritikama, niti izložena muškim "trikovima", nije trpjela vikanja i deranja muških sirovina, niti je bila izložena teškom fizičkom radu..
Zašto bi bila provokacija ako muže grli, ljubi svoju ženu, štiti je od opasnosti, uvijek je tu kad je zabrinuta, tužna..?
Ova tema treba da bude na Romantici, hahahah
Šalim se, @Neno, super ti je tema... lično se samo šalim, ali i ozbiljno govorim...
:vzagrljaj:

Haha ma sve mi odgovara, šalim se.
nemam zamerke na koncept teme
samo je malo nezgrapan i površan uvodni post
evo neću više da tupim majke mi :kiss:

Ma jasna mi je stara izreka ko dan ne treba mi prevodilac.
Samo draga, odavno je prošlo to vreme kada smo uživali u ostavljanju utisaka na okolinu.
U komšiluku više niko ne poznaje nikoga ne želi da kaže ni dobar dan a kamoli da ostavi utisak svojom peglanom kragnom.
Nije do komsiluka, nego do posla ili do odnosa sa bliskim ljudima. To pokazuje uredan brak i sanse za napredovanjem su vece.

I dan danas ma koliko zvucalo prevazidjeno, pre ce poslodavac da unapredi ozbiljnog cistog i porodicnog coveka, nego nekog neurednog i bezveze.

Jer na kraju, to se opet povoljno vraca porodici kao celini, drugacije ga gledaju, cene, vise zaradjuje i sl.
više zarađuje zato što nosi peglanu košulju?

Poslednja izmena:

Back