G gost 444539 Aktivan član Poruka 1.773 26.06.2024. u 09:49 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #151 Jugoslav Čvarak: Pogledajte prilog 1570413 A da li je stara i bolesna? Kliknite za proširenje... Ova na slici nije bolesna. Nije ni stara. A po sjaju dlake vidim da se hrani bolje od mene.
Jugoslav Čvarak: Pogledajte prilog 1570413 A da li je stara i bolesna? Kliknite za proširenje... Ova na slici nije bolesna. Nije ni stara. A po sjaju dlake vidim da se hrani bolje od mene.
V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.455 26.06.2024. u 09:53 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #152 RainbowWoman: Madjar je u pitanju. Kliknite za proširenje... Opa sestro, i veru ces da menjas za k....kruv.
RainbowWoman: Madjar je u pitanju. Kliknite za proširenje... Opa sestro, i veru ces da menjas za k....kruv.
mario80 Stara legenda Banovan Poruka 82.276 26.06.2024. u 10:02 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #153 Oni su tamo svi izmeša i nije im to ništa strašno.
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.755 26.06.2024. u 10:12 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #154 Jugoslav Čvarak: Pogledajte prilog 1570413 A da li je stara i bolesna? Kliknite za proširenje... Bice za oko 40 godina
Jugoslav Čvarak: Pogledajte prilog 1570413 A da li je stara i bolesna? Kliknite za proširenje... Bice za oko 40 godina
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 32.296 26.06.2024. u 10:41 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #155 Lorelajn: Bice za oko 40 godina Kliknite za proširenje... Hhhmmmm... pa to je tako dugo za čekati, a pitanje da li bi i ja bio živ do tada. Kada bi sada s njom išao nešto petljati, u roku mjesec dana bi prepoznala zloću u meni i izbacila me napolje...
Lorelajn: Bice za oko 40 godina Kliknite za proširenje... Hhhmmmm... pa to je tako dugo za čekati, a pitanje da li bi i ja bio živ do tada. Kada bi sada s njom išao nešto petljati, u roku mjesec dana bi prepoznala zloću u meni i izbacila me napolje...
V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.455 26.06.2024. u 10:42 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #156 Jugoslav Čvarak: Hhhmmmm... pa to je tako dugo za čekati, a pitanje da li bi i ja bio živ do tada. Kada bi sada s njom išao nešto petljati, u roku mjesec dana bi prepoznala zloću u meni i izbacila me napolje... Kliknite za proširenje... Ti ne mozes biti zao, ti si za Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica i SNS.
Jugoslav Čvarak: Hhhmmmm... pa to je tako dugo za čekati, a pitanje da li bi i ja bio živ do tada. Kada bi sada s njom išao nešto petljati, u roku mjesec dana bi prepoznala zloću u meni i izbacila me napolje... Kliknite za proširenje... Ti ne mozes biti zao, ti si za Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica i SNS.
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.755 26.06.2024. u 11:43 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #157 Jugoslav Čvarak: Hhhmmmm... pa to je tako dugo za čekati, a pitanje da li bi i ja bio živ do tada. Kada bi sada s njom išao nešto petljati, u roku mjesec dana bi prepoznala zloću u meni i izbacila me napolje... Kliknite za proširenje... Macke bas briga za to... Ponasaj se u skladu sa vrstom... Predes kad si kuci pa te nema danima
Jugoslav Čvarak: Hhhmmmm... pa to je tako dugo za čekati, a pitanje da li bi i ja bio živ do tada. Kada bi sada s njom išao nešto petljati, u roku mjesec dana bi prepoznala zloću u meni i izbacila me napolje... Kliknite za proširenje... Macke bas briga za to... Ponasaj se u skladu sa vrstom... Predes kad si kuci pa te nema danima
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 391.550 26.06.2024. u 11:59 - Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - ( #158 Na zahtev postavljaca ili po novom postavljacice tema se zakljucava zbog sadržaja licnog karaktera