Na TV Pink emitovan snimak ubistva; Vučić: Čudna igra Vuletića i Hrkalović oko poligrafskog ispitivanja

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.899

Na TV Pink emitovan snimak ubistva; Vučić: Čudna igra Vuletića i Hrkalović oko poligrafskog ispitivanja​

Danas Online, FoNet24.07.2021. 23:56
Na TV Pink emitovan snimak ubistva; Vučić: Čudna igra Vuletića i Hrkalović oko poligrafskog ispitivanja 1
Foto: FoNet/Božana Pavlica
Na TV Pink je tokom gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića emitovan snimak ubistva Vlastimira Miloševića, koji je, kako je Vučić rekao, „ni kriv ni dužan, uzoran čovek, ubijen zato što je, kao fizički snažniji, sprečio Belivuka da preuzme splavove“.

Vučić je rekao da je ubistvo Vlastimira Miloševića u centru Beograda 30.01.2017. godine nepojmljiv zločin.
„Mi govorimo o sukobu dva klana, pri čemu ovaj mladić Vlastimir Milošević nema veze ni sa jednim klanom. Govorimo o nečemu što je uvezeno u Srbiju. Uvezeno je iz Crne Gore, reč je o sukobu škaljarskog i kavačkog klana. Sa jedne strane Dedović, Korać,Stamatović i ostali, a sa druge strane Zvicer i kompletna Belivukova ekipa. Događaj iz 30. januara 2017, ubistvo Vlastimira Miloševića, veoma je važan i predstavlja veliki problem. Ja sam predsednik svih građana Srbije i ne mogu da se pomirim sa ubistvima. Niko nema prava nikoga da ubija“, rekao je Vučić.

Naglasio je da je što se tiče kriminala „najgore bilo 2000, 2001, i 2002. godine, a zajedno sa njima i 2018. godine“.
„Ovo ubistvo je važno jer je on sprečio fizički Miljkovića i Belivuka da zaposednu splavove. Oni su ovog dečka ubili u centru ni krivog ni dužnog od strane ovih kriminalaca. Prodavali su drogu na tim splavovima. Zato je taj mladić smetao. Čovek koji im se supritstavio, on je inače kum Miljkovića koji se negde hvali kako je kralj zbog toga što je ubio dva konobara. Ubijeni je inače kum gospodina Miljkovića, mesara, koji se hvalio rečim “kakav sam ja kralj, ubio sam dvojicu kumova“ „- rekao je Vučić i dodao da je Miljković zamalo ubio i Miloševićevog sedmogodišnjeg sina.
Za to ubistvo Belivuk je bio osumnjičen, ali je kasnije oslobođen zbog toga što su bili kompromitovani rezultati analize DNK.
Vučić je rekao da je u hapšenju učestvovao policajac Dejan Jović, koji je zbog toga što je nekome na ulici i u policiji zasmetao, prošao kroz pakao.

„Prvi put sam o sistemskim problemima javno govorio 2018. i nekako u to vreme kreće moje protivzakonito prisluškivanje“, kazao je Vučić i pročitao zaključke koje je potpisao, kako je rekao, današnji šef specijalne službe za istražne metode Toma Radovanović.
„Na osnovu svog dugogodišnejg iskustva i radnog mesta, mišljenja sam da su određena lica u okviru UKP formirala neformalne centre moći, paralelnu bezbednosnu strukturu sačinjenu od poverljivih i precizno odabranih ljudi, čiji osnovni zadatak nije bio borba protiv kriminala, već stvaranje obaveštajne mreže za prikupljanje podataka o predsedniku Srbije i članovima njegove porodice, sa ciljem koje bi nadlženi organi trebalo da utvrde“, navodi se u zaključcima koje je pročitao Vučić.
Kako je rekao, Srbija je napravila posebnu radnu grupu pod nazivom „Mangusta“, a ta grupa je služila za praćenje lica iz oba klana.
„Da to niste pratili tako da nema dovoljno dokaza, to mi je teško da poverujem. To su stvari koje ne želim da krijem, niko nema pravo nekoga da ubija. To više nikada neće da se događa, sve ispitujemo, ne krijemo ništa. Ovo je za nas bio prelomni trenutak jer nam je posle došla 2018. godina zato što Veljko Belivuk i Miljković tada izlaze iz zatvora i počinju da se svete“, rekao je Vučić.
Vučić: Emitovanje snimaka i fotografija ne ugrožava istragu
Prvi put sam o sistemskim problemima javno govorio 2018. i nekako u to vreme kreće moje protivzakonito prisluškivanje, kazao je Vučić i pročitao zaključke koje je potpisao, kako je rekao, današnji šef specijalne službe za istražne metode Toma Radovanović.

„Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i radnog mesta, mišljenja sam da su određena lica u okviru UKP formirala neformalne centre moći, paralelnu bezbednosnu strukturu sačinjenu od poverljivih i precizno odabranih ljudi, čiji osnovni zadatak nije bio borba protiv kriminala, već stvaranje obaveštajne mreže za prikupljanje podataka o

https://www.danas.rs/drustvo/na-tv-...ica-i-hrkalovic-oko-poligrafskog-ispitivanja/

Poslednja izmena od moderatora:
Шта вас двојица, прекодринских Срба, хоћете да кажете?
Слободно напишите, без ,,увијања''. Има и горих од вас.
Председник свих Срба ублажава бол нас прекодринских који нам је нанео високи представник Валентин Инцко својом одлуком да наметне забрану негирања геноцида који нисмо починили и величања ратних злочинаца који то нису. Док се босански муслимани сеире по интернету најављујући од следеће недеље почетак лова на Србе, прекодрински Срби размишљају како још једном опстати или нестати. Вучко то све покрива сценама млевења људског меса који су извршили модерни криминалци после чега можете једино да повратите испред телевизора.

Zamislite kakav uspeh našeg sudstva povećali kaznu sinu Željka Mitrovića sa 11 meseci na 12 meseci nošenja nanogice iako je vozio 80 na pešačkom prelazu i ubio devojku....kakva sprdnja od države...za vučića mogu da glasaju samo ljudi sa koeficijentom inteligencije kao broj cipela i da poveruju u one nebuloze
zaboravio si na interese...neki imaju i materijalne interese

Nikakav problem ne bi bila kriminalna vlast da imamo opoziciju.Ovako jedina nada je NADA.
Treba imati narod koji zna sta hoce u kuda da ide zalosno je da neka stranka ili politicar mogu da kupe pristalice za sendvic i tri crvene i da ih autobusima prevoze iz tacke A do tacke M kao masu za podrsku.Dole botovi,dole preletaci,dole supci prodani!

Treba imati narod koji zna sta hoce u kuda da ide zalosno je da neka stranka ili politicar mogu da kupe pristalice za sendvic i tri crvene i da ih autobusima prevoze iz tacke A do tacke M kao masu za podrsku.Dole botovi,dole preletaci,dole supci prodani!
Чук, чук - мајсторе, џаба ти нервоза!
Тако је било одувек и биће надаље. Изађи на изборе, освоји власт па се и ти понашај тако. Овако, теби и осталим пиздоњама остаје да само пиздите. Немоћ је ваша врлина.

Back