,,Na terapiji''

Odgledao prvu epizodu.Vrlo zanimljiva tematika,odudara od ostalih nasih serija i ako ideja nije maznuta sa zapada,onda vrlo dobro.Miki je odlican,ali ona plavusa mi nesto ne pije vodu...Izgleda da i nase komsije iz Hrvatske,kubure sa kvalitetnim mladim glumicama...

Pogledala danas ove dve epizode sa Sergejem Trifunovicem i onom klinkom sportistkinjom... interesantno i atipicno za domacu TV . Izgleda da moraju da adaptiraju strane koncepte da bi se odmakli od Pavic/Bajic/Sotra gluposti.

Ne razumem kakva je satnica, je l radnim danima idu epizode, pa se vikendom repriziraju?

Odgledao prvu epizodu.Vrlo zanimljiva tematika,odudara od ostalih nasih serija i ako ideja nije maznuta sa zapada,onda vrlo dobro...

U ovom slucaju je "maznuta" sa Istoka. :zcepanje:

Kad vec prave srpske verzije stranih serija, hvala bogu da uzmu i nesto dobro, a ne da prave "domace telenovele" tipa one "Jelene" i slicne gluposti. :roll:

A postoji i američka adaptacija " In Treatment" , Gabriel Byrne u glavnoj ulozi.
Nisam gledala ovu našu verziju, ali očigledno da je koncept daleko od originalnog.
Nisam videla ni izraelsku ni americku verziju. Kakav je originalni koncept i kako se razlikuje od srpske verzije?

Nisam videla ni izraelsku ni americku verziju. Kakav je originalni koncept i kako se razlikuje od srpske verzije?

Gledala sam samo par epizoda američke verzije, nije loše, ali nisam nastavila da pratim, ima toliko boljih serija ...možda jednog dana nastavim.
A srpsku i izraelsku verziju nisam gledala uopšte, tako da ne znam kako se razlikuju.
Ali na osnovu opisa radnje srpske verzije, čini mi se da je identičan koncept u osnovi serije kao i u američkoj verziji.

:lol:ma ne verujem zena mu je ona jezdiceva u seriji iskopala bi mu oci
Glumica_Nata_a_Jan_203955S1.jpg

Back