Na svadbi Ministarke Energetike nestalo struje : -D

...

Loš znak...:whistling:
Na svadbi MINISTARKE ENERGETIKE - NESTALO STRUJE :hahaha::zcepanje::rotf::cepanje:
IMG-b6635086a1ce4d757ae455355bc664ed-V.jpg

ŠOK NA SVADBI MINISTARKE ENERGETIKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ: Pukao grom, nestalo struje! Mrak trajao 2 sata​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-pukao-grom-nestalo-struje-mrak-trajao-2-sata

🤣🤣🤣

Ccc...
Kolateralno je sHAARPovali njeni...sa Zapada...

...
Đilas precvikao kablove, Jeremić i Šolak držali lojtre.

Jok...pazi kad je udario grom... :whistling:
A secas se mog "prorocanstva" u vezi Avtihrista, mikrofona i...Svetog Ilije...🌩️:whistling:

...
Samo da znaš da me ušinilo u krstima.
Ti si kriv, svaki dan napadaš ljude koji bi otkupili grijehe čovječanstva.
Ne može dan bez sekiracije da mi prođe i ufatilo.
Danas sam na poslu sjedio sav sprčen.

😡 🐈

🐈

Ko ti kriv sto si po vetru i gradu pokusavao da spases zbun od komsijinog kera...:zzzz:

A mene je danas izujedao tigrasti komarac...dok sam ga mlatnuo vec je bio pun krvi...i sad me mozda strefi Zapadni Nil...

To si ti prizvao AVtihristovog rodjaka Belzebuba:evil:

...

Poslednja izmena od moderatora:

😡 🐈
Čvarak aj reci nešto u vezi toga što je hrvatska izgubila svoju monetarnu politiku te kontrolu novčanih tokova, što ne vrši primarnu emisiju u finansiranju svoje države već to čini zadužujući se kod stranih banaka. Piši nam malo o tome.

Ko ti kriv sto si po vetru i gradu pokusavao da spases zbun od komsijinog kera...:zzzz:

A mene je danas izujedao tigrasti komarac...dok sam ga mlatnuo vec je bio pun krvi...i sad me mozda strefi Zapadni Nil...

To si ti prizvao AVtihristovog rodjaka Belzebuba:evil:

...
:mrgreen:

Ma kosio travu oko kuće i u vrtu susjedovog psa, sav se oznojio i taman kada sam završio došao onaj zločesti oblak, počeo puhati hladan vjetar, a ja okrenio znojna leđa, naprosto uživam, kad već sinoć - trt.

Kakvo je to jutros dizanje iz kreveta bilo :rotf:, petminutno, da su barem bile neke karike što vise s plafona.

Back