- Poruka
- 237.316
E pa kad nismo bili pametni sa NIS - om bar da budemo s EPS - om, dakle to je strateški monopol koji se ne prodaje nikome. Mislim, ako se ima malo osećaja za budućnost i gleda dalje od nosa.Ma da EPS. Hvala na ispravci .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa kad nismo bili pametni sa NIS - om bar da budemo s EPS - om, dakle to je strateški monopol koji se ne prodaje nikome. Mislim, ako se ima malo osećaja za budućnost i gleda dalje od nosa.Ma da EPS. Hvala na ispravci .
Ko je uopšte ta žena? Odakle se pojavila?
E pa kad nismo bili pametni sa NIS - om bar da budemo s EPS - om, dakle to je strateški monopol koji se ne prodaje nikome. Mislim, ako se ima malo osećaja za budućnost i gleda dalje od nosa.
Slažem se sa napisanim. Državni monopoli se ne prodaju u celosti .E pa kad nismo bili pametni sa NIS - om bar da budemo s EPS - om, dakle to je strateški monopol koji se ne prodaje nikome. Mislim, ako se ima malo osećaja za budućnost i gleda dalje od nosa.
Đilas precvikao kablove, Jeremić i Šolak držali lojtre....
Loš znak...
Na svadbi MINISTARKE ENERGETIKE - NESTALO STRUJE
![]()
ŠOK NA SVADBI MINISTARKE ENERGETIKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ: Pukao grom, nestalo struje! Mrak trajao 2 sata
https://www.kurir.rs/vesti/politika...-pukao-grom-nestalo-struje-mrak-trajao-2-sata
Ccc...
Kolateralno je sHAARPovali njeni...sa Zapada...
...
Da, može možda 10 - 20 posto, ali većina mora ostati naša.Slažem se sa napisanim. Državni monopoli se ne prodaju u celosti .
Када заврши посао, враћа се у фиоку из које је извучена, и онда Вучић није ништа крив.Soros kadar
Za zadatak ima da raskurca i privatixuje EPS i da cenu struje gradjanima digne 5 puta.
Đilas precvikao kablove, Jeremić i Šolak držali lojtre.
Samo da znaš da me ušinilo u krstima.Jok...pazi kad je udario grom...
A secas se mog "prorocanstva" u vezi Avtihrista, mikrofona i...Svetog Ilije...
...
Samo da znaš da me ušinilo u krstima.
Ti si kriv, svaki dan napadaš ljude koji bi otkupili grijehe čovječanstva.
Ne može dan bez sekiracije da mi prođe i ufatilo.
Danas sam na poslu sjedio sav sprčen.
![]()
Čvarak aj reci nešto u vezi toga što je hrvatska izgubila svoju monetarnu politiku te kontrolu novčanih tokova, što ne vrši primarnu emisiju u finansiranju svoje države već to čini zadužujući se kod stranih banaka. Piši nam malo o tome.Samo da znaš da me ušinilo u krstima.
Ti si kriv, svaki dan napadaš ljude koji bi otkupili grijehe čovječanstva.
Ne može dan bez sekiracije da mi prođe i ufatilo.
Danas sam na poslu sjedio sav sprčen.
![]()
![]()
Ko ti kriv sto si po vetru i gradu pokusavao da spases zbun od komsijinog kera...
A mene je danas izujedao tigrasti komarac...dok sam ga mlatnuo vec je bio pun krvi...i sad me mozda strefi Zapadni Nil...
To si ti prizvao AVtihristovog rodjaka Belzebuba
...
Zašto da pišem o takvim dosadnim stvarima?Čvarak aj reci nešto u vezi toga što je hrvatska izgubila svoju monetarnu politiku te kontrolu novčanih tokova, što ne vrši primarnu emisiju u finansiranju svoje države već to čini zadužujući se kod stranih banaka. Piši nam malo o tome.
da da, ostace upamcena kao zena koja je spasila eps od propadanja prodajom u privatne rukeTo je žena koja treba da odradi posao urušavanja pa prodaje NIS-a . Jedna od pulena iz pogona natonada.
Da bi smo ocenili tvoju svesnost.Zašto da pišem o takvim dosadnim stvarima?
To je ta priča u kojoj onaj ko je nešto izgradio nije sposoban da time upravlja.da da, ostace upamcena kao zena koja je spasila eps od propadanja prodajom u privatne ruke