Na svadbi Ministarke Energetike nestalo struje : -D

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.024
...

Loš znak...:whistling:
Na svadbi MINISTARKE ENERGETIKE - NESTALO STRUJE :hahaha::zcepanje::rotf::cepanje:
IMG-b6635086a1ce4d757ae455355bc664ed-V.jpg

ŠOK NA SVADBI MINISTARKE ENERGETIKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ: Pukao grom, nestalo struje! Mrak trajao 2 sata​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-pukao-grom-nestalo-struje-mrak-trajao-2-sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor i direktor CEBEF-a Damir Handanović organizovali su juče svadbenu proslavu u jednom restoranu na Avali.

Tokom slavlja dogodio im se peh. Naime, zbog nevremena koje je pogodilo veći deo Srbije, došlo je do nestanka struje. Grom je pukao i nastao je mrak. Struje nije bilo dva sata.

🤣🤣🤣

Ccc...
Kolateralno je sHAARPovali njeni...sa Zapada...

...

Abu Ćirjak je kao dobrovoljni korisni idiot (što i sam priznaje) u staroj emisiji iz 2014. godine hvalio svog gospodara tvrdeći kako je on jedina nada za Srbiju dok mu Pavlović nije rekao "Čekaj pa zar on nije postavio svog prijatelja za direktora NIS-a" . To je bilo 2014. godine , . Znači ljudi su i tad znali šta će se desiti a i sad znaju.
Srbija to jest SNS elita je pre cc mesec ipo povukla tranšu od ukupno 2 miijarde dolara zajma i reprograma duga od MMF-a i tada su im isti izdiktirali uslove koje moraju ispuniti.
A onda je NIS postala deoničarsko društvo .

Što se tiče našeg kadriranja rukopis je isti . od Gvaida preko evropskih lidera do Brnabe Balkana .
Kako Srbije tako i Njemačke , zamislite ministar ekonomije u Nemačkoj čovek bi očekivao da je bio direktor nekoliko preduzeća ili savetnik za privredu bivših kancelara ili šta ja znam da radi u nekoj kancelariji u analitici kao moljac pa poznaje sve u sitna crevca a on je bivši filozof i dečji pisac . Šta on može da zna ? Ništa , kao što i ne zna ništa.
A da takvi i trebaju.

Što se tiče našeg kadriranja rukopis je isti . od Gvaida preko evropskih lidera do Brnabe Balkana .
Kako Srbije tako i Njemačke , zamislite ministar ekonomije u Nemačkoj čovek bi očekivao da je bio direktor nekoliko preduzeća ili savetnik za privredu bivših kancelara ili šta ja znam da radi u nekoj kancelariji u analitici kao moljac pa poznaje sve u sitna crevca a on je bivši filozof i dečji pisac . Šta on može da zna ? Ništa , kao što i ne zna ništa.
A da takvi i trebaju.

u Srbiji je poznato da i keramičari mogu biti ministri odbrane i gradonačelnici

Bratislav_Ga%C5%A1i%C4%87.jpg

Back