Na šta ste alergični ?

e pa ne znam, sad pijem cetirizin pa nisam ni na šta, inače muče me neki poleni, ambrozija izgleda malo poranila i tako.. i na kivi sam alergična, mada nisam bila dok sam bila mlađa, ne znam što mi se to javilo sad pod stare dane.. čudno je to, umesto da se navikavam na neke stvari, samo mi sve više smetaju..
sećam se kad je drugarica jedna otkrila da je alergična na vino, plakale smo obe mesec dana, jako nam teško bilo.. i ne mogu nikako to da zaboravim, celog života me prati strah da će tako nešto i meni da se desi..
mada je još veća tuga kad čujem da postoje slučajevi da je žena alergična na spermu.. ili na kondome.. ili zamisli na oba..
čudo su alergije, nikad ne znaš kako će ti zagorčati život.. zato ne volim ni da mislim o tome i zašto uopšte otvarate ovakve mračne teme na ljisu i to vikendom i to baš vikendom kad moram rano da ustanem pa mi i onako već sve crno?
jel se ovo ceo forum, da ne kažem ceo svet, urotio protiv mene?
ništa, idem ja sad.. upropastili ste mi dan.. : ((((

e pa ne znam, sad pijem cetirizin pa nisam ni na šta, inače muče me neki poleni, ambrozija izgleda malo poranila i tako.. i na kivi sam alergična, mada nisam bila dok sam bila mlađa, ne znam što mi se to javilo sad pod stare dane.. čudno je to, umesto da se navikavam na neke stvari, samo mi sve više smetaju..
A šta reče za one "tigraste" - ima li ih kod tebe ? ;)

Sve, baš sve, što nam se u životu događa: nedaće, nesreće, boli, jadi, ali i radosti, blagosti, osećaj kratkotrajne sreće, (ne)ostvarene ljubavi... je želja sudbine i te, razno-razne, prepreke, iskušenja, (ne)ostvarena htenja i poželjenja je ono što te ojača, ili ubije - nema treće ... Na kraju, to bi morali svi da znaju, život nagradi pametne, ljudi poštuju hrabre, žene vole osmehljive, a Bog nagradi strpljive … ;)

Back