- Poruka
- 42.730
Bravo Koleginice bravo!Znači ako žena ima pare, brzi auto i vibrator odgovarajuće veličine,
vi ste čist višak..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Koleginice bravo!Znači ako žena ima pare, brzi auto i vibrator odgovarajuće veličine,
vi ste čist višak..
A ne nismo ipak vam treba neko da vas tu i tamo ispickara malo zbog nizeg pritiska znasZnači ako žena ima pare, brzi auto i vibrator odgovarajuće veličine,
vi ste čist višak..
Pa ako imaš 100 godina, onda možda..@Jasna , pa to je bilo pre 30/40 godina,..
Jel ovo pdf žene? Tu brišu sve komentare muškaraca sa komentarom " ne sviđa mi se" ili "protivi se feminističkim stavovima"
A ako ga nema, nema veze..Na mozak, ako ga ima.
Onda primenjujemo tvoj metod džakovaA ako ga nema, nema veze..![]()
a vidi tek ovo "u opasnosti". ?!..na pamet, status, snagu, lepotu...
Srecom, malo je takvih, pa krstaši nisu u opasnosti...![]()
Zato što ne znaju da se dužina ne meri od analnog otvoraPa na Krstarici svaki ima 20+![]()
Ne znam. Potpuno sam neprosvetljena po tom pitanju.A ne nismo ipak vam treba neko da vas tu i tamo ispickara malo zbog nizeg pritiska znas
Posle džakova intelektualci mogu da mi budu super drugarice. Ono, pijemoOnda primenjujemo tvoj metod džakova![]()
Pa dobro, mora li baš da porpavlja?На самопоуздање, хумор, пажњу, подршку, кад заврне рукаве и поправља по кући...
Обавезно, компјутери се не рачунају, превише штреберски.Pa dobro, mora li baš da porpavlja?
Oтвори тему, надмашиће Рат у Украјини по уписима.mislim da bi prvo trebalo da definišemo kolika je to velika kita
računaju se..Обавезно, компјутери се не рачунају, превише штреберски.
pa bolje je imati sreće, jer ako imate sreće izrašće vam kitaDa li je bolje imati sreće ili veliku kitu ?