Na sta potrositi 1000 eura?

opcije...
- kupiti nekog polovnog juga, ili golf 2
- mesec dana putovati po Evropi
- otici 3 nedelje na Tajland

dajte jos neku PAMETNU opciju :D

Sacuvati ih neko vreme u banci, sa kamatom, pa potrositi na nesto sto ti zaista treba, ili sto zaista zelis.Od ponudjenih opcija, ja bih odabrala auto, jer ostalo mozes mozda i od tekucih prihoda, na rate, sa nekim promo cenama, ili slicno, a za auto obicno dobro dojde taj kes.

Sacuvati ih neko vreme u banci, sa kamatom, pa potrositi na nesto sto ti zaista treba, ili sto zaista zelis.Od ponudjenih opcija, ja bih odabrala auto, jer ostalo mozes mozda i od tekucih prihoda, na rate, sa nekim promo cenama, ili slicno, a za auto obicno dobro dojde taj kes.

Ali auto koji moze da kupi za 1000e ce ga samo odvesti u jos vece i vece troskove.
Za auto makar 2500,3000e da se kupi nesto pristojno, sa malom potrosnjom, i ne skupim odrzavanje a pri tom ne starije od 7,8 god. Golf 2 je auto star 20 godina sta ce s njim?

Paaa, kako nam je krenulo, obavio bih komotno pijacu, samoposlugu najpotrebnije, malo na trafiku, a u mesari bih kupio pile, paštetu, parizer i dodao još 100 - 200 evara pa se razbahatio za kilo čvaraka i omanje parče slanine, one sapunjare ... :roll:

Poslednja izmena:
Ali auto koji moze da kupi za 1000e ce ga samo odvesti u jos vece i vece troskove.
Za auto makar 2500,3000e da se kupi nesto pristojno, sa malom potrosnjom, i ne skupim odrzavanje a pri tom ne starije od 7,8 god. Golf 2 je auto star 20 godina sta ce s njim?

Ne mora da znaci, zavisi u kakvom je stanju taj auto. 2005. sam kupila Jugo star 20tak godina za tacno 950 evra i koristili smo ga 5 godina skoro bez ikakvih problema, sem sitnih popravki. Posluzio nam je apsolutno za sva duza ili kraca putovanja u to vreme, a najveci izdatak u toku godine koji smo imali za taj auto je bio registracija. Isto tako moze kupiti auto koji je star par godina, nije vise pod garancijom i za svaki kvar na elektronici platiti par stotina, pa i vise evra. Ko god ima nov auto, zna tacno koliko kostaju popravke tih automobila.

Bes bre Tajland...ne budali...nece on nigdje pobjeci...
...obidji Evropu...izadji malo iz zidova i vidi kako zivi ostatak svjeta, obogati se tim sto ces vidjeti kakve su navike i drugih ljuti, tim sto ces obici par zemalja...
U Tajlandu ces 50% svog vremena provesti u hotelu...bes to...

...tamo mozes jedino ako te privlaci SEX turizam :lol: ...

I to trans-sex turizam...:hahaha:

Što tvog pitanja tiče - ja bih izabrao putovanje, ali bih izračunao tako da mi ostane malo para posle toga... da ne potrošim svih 1000e.

Ne mora da znaci, zavisi u kakvom je stanju taj auto. 2005. sam kupila Jugo star 20tak godina za tacno 950 evra i koristili smo ga 5 godina skoro bez ikakvih problema, sem sitnih popravki. Posluzio nam je apsolutno za sva duza ili kraca putovanja u to vreme, a najveci izdatak u toku godine koji smo imali za taj auto je bio registracija. Isto tako moze kupiti auto koji je star par godina, nije vise pod garancijom i za svaki kvar na elektronici platiti par stotina, pa i vise evra. Ko god ima nov auto, zna tacno koliko kostaju popravke tih automobila.

A koliko je trosio taj Jugo? 10,12 litara na 100km?

A koliko je trosio taj Jugo? 10,12 litara na 100km?

Taj jugo je trosio oko 7 litara na otvorenom putu i naravno, nesto vise po gradu. I da samo napomenem da me neko ne bi pogresno shvatio-ne propagiram kupovinu automobila starih dvadeset i vise godina, tvrdeci kako su bolji, ili jednako dobri kao i oni stari par godina, jednostavno kazem da utrositi hiljadu evra na kupovinu takvog auta u cilju da obavlja neke svakodnevne potrebe po gradu, a u nedostatku neke izvesnije kupovine boljeg automobila, i nije tako losa investicija. Pricam upravo iz sopstvenog iskustva-ako mu je auto potreban, bolje kupiti taj jugo za hiljadu evra, no potrositi ih na provod, ili garderobu.

opcije...
- kupiti nekog polovnog juga, ili golf 2
- mesec dana putovati po Evropi
- otici 3 nedelje na Tajland

dajte jos neku PAMETNU opciju :D

http://forum.krstarica.com/showthread.php/420800-Kako-najpametnije-potrositi-25000-eura

Благо теби кад не знаш више на шта би потрошио новац.

Не могу да верујем да твоја жена/девојка нема више идеја.

Иначе оно што је написао dulebass је оно што бих ти и ја рекао.

Back