Na sta potrositi 1000 eura?

Za svaku od ponuđenih opcija moraš biti određeni tip
-kupiti auto...ako si porodičan čovek, pa žena, deca...uvek je potrebno
-mesec dana putovati po evropi...e to je nekad bilo super vozom, pa spavaš u vozu noću a danju obilaziš svašta, ali za to treba da imaš srca i da nemaš obaveza, idealno za studente
-Tajland...meni najprivlačnije...ukoliko imaš imalo trgovačke krvi, vrlo zanimljiv i lep provod

thumb.200.3231.p4d63b19a6e4ac.jpg

Ma, porodicno dobijamo malo vise, 90 % tog novca ide za renoviranje potkrovlja...
To sto ostane je oko 1000 eura... i s obzirom da sam ja najvise zasluzan da taj novac uopste udje u kucu, logicno je da ostatak pripadne meni :D
Student sam... 20 godina... volim muziku, putovanja, upoznavanje novih ljudi... bla bla... tako da je nekako putovanje logican izbor. Evropa vozom mi zvuci jako privlacno... isao bih preko Ceske do Nemacke, onda Francuska, i Spanija i Italija. A ni Tajland nije los izbor, s tim sto prvi put idem tamo, pa ne znam da l' bih se bas snasao sam... :S

Kad cu videti 1000 jevreja sl. put... pa, verovatno ne u sledecih 4-5 godina :D

Poslednja izmena:
Ipak preporučujem evropu...mali ranac sa malo stvari, spavanje u vozu...ali evropski vozovi su bolji od nekih naših hotela tako da ti ništa neće faliti. Naravno, potrebno je da koliko-toliko barataš engleskim jezikom...i poželjno je da se "perfektno služiš smeškom", jer osmeh će ti mnoga vrata otvoriti.

Ma, porodicno dobijamo malo vise, 90 % tog novca ide za renoviranje potkrovlja...
To sto ostane je oko 1000 eura... i s obzirom da sam ja najvise zasluzan da taj novac uopste udje u kucu, logicno je da ostatak pripadne meni :D
Student sam... 20 godina... volim muziku, putovanja, upoznavanje novih ljudi... bla bla... tako da je nekako putovanje logican izbor. Evropa vozom mi zvuci jako privlacno... isao bih preko Ceske do Nemacke, onda Francuska, i Spanija i Italija. A ni Tajland nije los izbor, s tim sto prvi put idem tamo, pa ne znam da l' bih se bas snasao sam... :S

Kad cu videti 1000 jevreja sl. put... pa, verovatno ne u sledecih 4-5 godina :D

Necu se upustati u porodicno renoviranje, subvencioniranje ili sta vec i tvoju logiku razmisljanja po kojoj automatski novac pripada tebi...:p

Paznju mi privuklo boldovano..
Kakav je to stav da 1000€ neces videti sledecih par godina? Imas 20 god., lokacija ti odlicna, verovatno si zdrav i prav...valjda raduckas nesto u slobodne dane?....ladno se moze zaraditi i vise od te sume tokom jedne god. studiranja (ako uzmem u obzir da imas malo slobodnog vremena)...

Kola nisu mudra odluka trenutno..iz prostog razloga sto u svom gradu imas odlicnu prometnu povezanost, stara kola bi ti bila trosak (registrovanje, benzin, popravka...)....

Putovanja mi zvuce najprimamljivije...:)

Kakav je to stav da 1000€ neces videti sledecih par godina? Imas 20 god., lokacija ti odlicna, verovatno si zdrav i prav...valjda raduckas nesto u slobodne dane?....ladno se moze zaraditi i vise od te sume tokom jedne god. studiranja (ako uzmem u obzir da imas malo slobodnog vremena)...
Od ovog shto raduckam u slobodne dane 'leba ne moze da se najede, a kamoli da shtekam eure :)
Kad mi keva posalje novac za studije i zivot, bude, sto bi se reklo, knap.
Kola nisu mudra odluka trenutno..iz prostog razloga sto u svom gradu imas odlicnu prometnu povezanost, stara kola bi ti bila trosak (registrovanje, benzin, popravka...)....
Ako mislis na London, on je samo privremeno mesto prebivalista. U mestu gde sam rodjen ne postoji gradski prevoz, tako da bi auto bilo u najmanju ruku prakticno... mada, spomenula si benzin, popravke... huh... i potpuno si u pravu.
Putovanja mi zvuce najprimamljivije...:)

I meni :D
Vec sam poceo da planiram... sta, gde, kako...

Back