-pridrze kaput, otvore vrata, naruce tacno moje pice, posalju razglednice, iznenade s cveticem bez razloga.
-...Da prirede Romanticne trenutke u prirodi samo za dvoje.
-Jer kad devojka uvidi da si iskren i da moze da racuna na tebe u nekim situacijama.
Diskontinuitet ponashanja momka izaziva da devojke malo padaju pa se pridizhu.
Za padanje je lako "plati pa se klati",ali za pridizanje shto je zez pa to skoro da ovo predhodno i stavlja u pozadinu koja je malo bitna.
Ustvari to je za glupe sada zagonetka,ali radi se o "padanju" shto je zabava,a "pridizanje" kao ovo ostalo normalno sasvim porodichno ili intimno.
Padanje je vrlo lako jer se zabava placha,a zamislite da neko ima a nezna gde da potroshi pa josh i da nadje zhensko drushtvo.
Tako je prosto da su pare tj. novac proble jer treba se biti zaposlen,a ostalo ako nemash samo mashtaj o tome da che neka"pasti" nashta pa na nishta.
Ja sam tako smuvao 10 devojaka,ali nema ni prebijene pare niti chu imati,pa sam tako i smuvao ha.ha.ha ala sam vas uvatio da verujete lazhovu.
Gde bre ja jel sam lepo rekao posao pa neshto,ovako ajde ko je shmeker a nema novca pa ribe padaju kako,da nije o tajinog dzeparca i majine uzhine.
Komentari dodjite dok ovo neobrishu ovi gore,jel izgleda da se izvaliko ko lazhe i pod stare dane,neke starkelje oche da me sputaju,da kazem ja kao"potlachene mase" kako je u drushtvu a i shire.
Vidimo se chao svima,ako prochitate imali ste sreche

(