- Poruka
- 70.757
Na smeštaj, hranu, šoping, turističke atrakcije i muzeje...ili? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni na sta posebno.Na smeštaj, hranu, šoping, turističke atrakcije i muzeje...ili?![]()
mislim da sam i ja do sada najvise trosila na te izlete, atrakcije...uvek sam gledala da vidim sto vise mogu kada sam vec tamo negde, cesto zanemarujuci vreme odmora....ili je bilo kombinovano ali ti izleti su mi definitivno bili najskuplji...ako izuzmemo avionske karteNi na sta posebno.
Mislim,u svemu nabrojanom sam skromna u troskovima.
Mozda jedino na neke izlete ili ulaznice za nesto.
ima se,moze seja trošim i kapom i šakom. Ne prezam ni od čega. Ne volim da mi fali
slazem se...bolje ikako nego nikako...vredi videti, doziveti kako god...vredi...ima se,moze se
Ni meni nista ne fali.Nije da sam bila gladna i zedna igdje ili da sam spavala na podu.Ali nije nikakav luksuz.
Ne kazem ni da mi ne bi godio hotel sa pet zvjezdica,ali vise volim da odem negdje makar i skromno,nego da ne odem nikako.
nije uvek tako bilo. Kao sredjoškolac sam gledao na moru kako stranci ostvaljaju skoro cele porcije skupe hrane netaknute a ja nisam ni za ponfrit imao. Nije me pogadjalo ali sam zapazio. Sad, fala Bogu, ne moram da prebrojavam zadnji dinarima se,moze se![]()
a gde je ovo?Najvise na benzin jer putujem motociklom i pravim prosecno po turi oko 1500-2000 km.
Smestaj nije skup jer uzmem apartman pa kad podelimo troskove to je ok a hranu i ne racunama ali svuda padnu neki cevapi kao omiljeno nam jelo.
Pogledajte prilog 1092943
Obično mi put (prevoz) bude najskuplji ili me bar lično najviše žao za to dati para, pa mi se tako čini!Na smeštaj, hranu, šoping, turističke atrakcije i muzeje...ili?![]()
Transfagarasan u Rumuniji gde sam bio pre par godina ali imam nameru opet da idem.a gde je ovo?
sta ti je smaracka tura?Osim smestaja i prevoza isto kao kod kuce na hranu,jednom prilikom sam na tasosu isao na smaracku turu i nikad vise
TakodjeNa smestaj i hranu. Retko kombinujem odmor putovanja i soping. Skoro pa nikad.
Na smestaj i hranu. Retko kombinujem odmor putovanja i soping. Skoro pa nikad.