*moonlight*
Domaćin
- Poruka
- 4.101
moj omiljeni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj omiljeni!
umeren 2-3 sati,nije bas nesto postojan.originalan i odlican,lep miris.kupi nesto jeftinijeKakav je ovaj? Kakva mu je trajnost? Pre sam ga našao u nekoj parfimeriji, probao sam malo tester, deluje mi da je prilično dobar.
umeren 2-3 sati,nije bas nesto postojan.originalan i odlican,lep miris.kupi nesto jeftinije
npr.ovo i ako je vise za prolece-leto ,a bolja postojanost.volis pomorandze,citruse...?Kakav je ovaj? Kakva mu je trajnost? Pre sam ga našao u nekoj parfimeriji, probao sam malo tester, deluje mi da je prilično dobar.
Uh, to je baš slabo.umeren 2-3 sati,nije bas nesto postojan.originalan i odlican,lep miris.kupi nesto jeftinije
na koži je 7-8 satiUh, to je baš slabo.
Hvala!
Le Male,za zimu.legendaran.koliko si dao za set?
9200Le Male,za zimu.legendaran.koliko si dao za set?
i njega su oslabili,upropastise dosta starih šmekera9200
75ml je parfem.
Ne znam, nešto mi se čini previše kao oni Camay sapuni.Projekcija mu, čini mi se, nije nešto. Dvoumio sam se između njega i LeBeau ali mi ovo izašlo povoljnije.
Ali bukvalno je tako. I miris i projekcija i trajnost na nivou običnog sapuna.i njega su oslabili,upropastise dosta starih šmekera
idemo sad na ovoAli bukvalno je tako. I miris i projekcija i trajnost na nivou običnog sapuna.![]()
Ali dobro, nema od ovih dizajnerskih stvari koristi. I što je vredelo, srozali su oh skroz. Zato treba skupiti para i preći na ozbiljnije stvari![]()