gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
ma jok.taman poslazasto si me tako oslovio))))
pravis se vazan a
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok.taman poslazasto si me tako oslovio))))
pravis se vazan a
![]()
batch code iz koje godine?Na jučerašnji Black Orchid by Tom Ford u kosi;
Stoji od zime jer mi nije za sunčane i tople dane... i evo, ne znam da li mi se još uvek dopada na isti način kao pre.
Mislim da ga više neću kupovati.
Bila sam mu verna desetak godina, ali... magija je, izgleda, potrošena. Sad to say goodbye... but I have to.
![]()
reformulacijaImam i ovaj i onaj drugi u providnoj bočici, zaboravio sam mu naziv. Odličan miris, moji možda i omiljeni. Ali su toliko kratkotrajni da ih uopšte nema svrhe koristiti. Parfem od 100e a traje sat vremena.
Šta ti je to?reformulacija
skoro pa isti miris,ali spicebomb je jaciImam i ovaj i onaj drugi u providnoj bočici, zaboravio sam mu naziv. Odličan miris, moji možda i omiljeni. Ali su toliko kratkotrajni da ih uopšte nema svrhe koristiti. Parfem od 100e a traje sat vremena.
promena formula parfemaŠta ti je to?
promena formula parfema
oslabe
ne,prozvodjaci menjaju formulu posle nekoliko godina pa i oslabe parfemAha. Misliš da jedan parfem oslabi vremenom, mislim pošto otvoriš bocu (pošto sam i to kod pojedinih primetio), ili da jednostavno oslabi miris pošto ga naneseš?