Bambina ------ Danas izuzetno lepo mirisem,i to iz veoma dobrog razloga.Moja emotivna partnerka,procitala je prognozu vremena,za nekoliko
narednih dana.Videvsi da se predvidja lose vreme,sa padom temperature,resila je da napravi posebno dobre pihtije,verovatno poslednje,za ovu sezonu.Dakle,kupila je telece nogice,dve prasece i parce cistog mesa bez kostiju.Sve to,sa dodatkom sargarepe ijos nekim sastojcima,dobro je
ukuvala,procedila,i nasula u specijalne cinijice.Naravno,iseckala je dobro,dve glavice belog luka.Verovali ili ne,ceo stan je upravo carobno mirisao
na taj specijalitet.Naravno,i moja odeca kao i cela moja pojava,sirila je oko sebe,taj delikatni osobeni miris belog luka,kao i celokupan miks neodoljivog
sarma,koji samo pihtije mogu tako intezivno da odasilju.Sutra,u ponedeljak necu imati srca,da posle brijanja upotrebim neku toaletnu vodicu,da ne bi
neutralisao carobni oblak mirisa pihtija i belog luka,kojim ce moja odeca nesebicno,da zaphne moju radnu prostoriju,na radost i zadovoljstvo
mojih dragih mladjahnih asistentkinja.......