Na šta mirišete danas?

Hot_Couture__51355.gif

bezobrazno napadan miris slatke maline.....uz crnu trikotaznu haljinu iznad kolena, grilonke boje koze i braon cizme do kolena, braon jaknu i braon torbu....i sova mindjusice na usima.....nepodban miris za dan ali ipak volim nekad da budem nepodobna.....

Danas sam imala uzurban dan, mirisala sam na Burberry Sport, miris orlovih noktiju, kedra, mandarine i soli odlicno se ispleo s britkim vetrom.

U kosu se neosetno ugnezdio miris zlatne jeseni.

Sada sam u toplom domu, plisana, pastelna W'S trenerka mirise na Coccolino Blushing poppies and peach.

Vrlo nezan, puderast, nevin miris.

Pijuckam toplu cokoladu pa mi obrazi mirisu na ovaj kremasti uzitak. :) I na cimet.

@Neizreciva
Volela bih da osetim tu tvoju beobraznu malinu. :) Sjajno si ga opisala.

@Neizreciva
Volela bih da osetim tu tvoju beobraznu malinu. :) Sjajno si ga opisala.

:) to je jedini miris koji mi je izazov staviti u sred bela dana, na posao, kod poseta lekaru a koji je za vecernju haljinu....iam nesto razdragano u sebi iako spada u elegantne i ozbiljne mirise sot em anvodi da ga totalno neprimereno stavljam....trebalo mi je vremena da ga zavolim ali na mojoj kozi se razvije mnogo otkacenije nego sto je u bocici....jedan vrlo specifican miris....5+ za givenchy

Hot_Couture__51355.gif

bezobrazno napadan miris slatke maline.....uz crnu trikotaznu haljinu iznad kolena, grilonke boje koze i braon cizme do kolena, braon jaknu i braon torbu....i sova mindjusice na usima.....nepodban miris za dan ali ipak volim nekad da budem nepodobna.....

Moj No.1 parfem :heart2: kad god sam ga imala na sebi svi bi me pitali koji parfem koristim...predivan :)

ja danas mirisem na

19739.jpg

Hot_Couture__51355.gif

Vrhunski miris.Potpuno iskričav i nenapadno sladak, nekako klizi.Zaista sjajan izbor, pogotovo mlađoj ženskoj populaciji.

Back