Na šta mirišete danas?

nd.383.jpg

Jako dobar , preporuka .

Ne postoji jedan jedini da je baš, baš najpopularniji, ali u svakoj parfimeriji će ti (ako tražiš za poklon) reći koji im je renutno najprodavaniji.

Osim toga, Jasmin i Sephora neretko imaju top liste parfema, na polici numerisane bočice pločicama sa brojevima od jedan do deset.

To ti je merodavna ocena takođe.

:)

"Veoma slatki parfem koji miriše na voćnu šećernu vatu.
U visokoj noti je bergamot, sicilijanska narandža i zelena nijansa lišća smokve.
U srcu tanki đurđevak se našao u slatkom društvu cveta sladića i crvenog voća.
Gurmanski završetak je od vanile, karamele, drvenih i mošusnih nota."

o.975.jpg

"Veoma slatki parfem koji miriše na voćnu šećernu vatu.
U visokoj noti je bergamot, sicilijanska narandža i zelena nijansa lišća smokve.
U srcu tanki đurđevak se našao u slatkom društvu cveta sladića i crvenog voća.
Gurmanski završetak je od vanile, karamele, drvenih i mošusnih nota."

o.975.jpg
Predivan je:D Kad sam ga jednom stavila,drugarica me pitala u sred grada-Jer osecas ti neki miris kolaca?:lol:

pocinjem sa letnjim mirisima....

touchofpink.jpg

vrlo zenstven, ne opterecujuce vocno-cvetna kombinacija....idealan za dnevne vesele kombinacije kao i sportsku garderobu.....veliki minus za nepostojanost....pored bossovom femme ovo je nanepostojaniji skuplji miris koji sam imala.....

(W)_Dolce_%26_Gabbana_-_Light_Blue__62145_zoom.jpg

ovo je miris koji mrzim i volim u isto vreme....pravi morski, osvezavajuci ali i vrlo ozbiljan miris...na drugima je kao dasak vetra a na meni je teeeeeeeezaaaaaaaaak....zelela sam ga i dobila na poklon a da ga nisam probala....na drugima je mirisao bas kako treba, ali moja koza koja sve mirise povuce na slatko, i njega je urusila....dobar je za toplije vreme ali za vrucine je pao na testu....ugusila bih sve oko sebe...

Back