Na šta mirišete danas?

iiiiiiiiiii????.....kazi nam kakav je

O-ket. ;)

Copy/Paste - Moj komentar na ovaj parfem sa sajta punmiris (od juče):
Danas mi je divan dan! Moj je! :)

Želim da se ovim putem još jednom zahvalim mojoj dobroj vili sa ovog foruma, koja me je uputila na mesto gde sam ga pronašla i radosno prisvojila! Više ga neće biti u proizvodnji, što je šteta. Za sve sladokusce po pitanju parfema, on je savršen, idealan!

Od kupovine je prošlo oko pet sati, prsnula sam ga jednom kratko na jedan zglob i tu kap razmazala na oba. Ja još mirišem sveže na njega, on se širi oko mene poput lepršave haljine i ne znam šta je to sa mnom, ali parfemi na čiju se težinu mahom žale, mirišu lako, nežno i prijatno na meni. Premda je čokolada - čokolada. Ali nenametljivo osvaja čulo mirisa, nije mu odbojna i oštra, već miluje nozdrve i opija vas. Kao da vam otvara vrata novog sveta u kom nema mesta tužnim mislima.

Iako pomno pratim razvijanje mirisa, ono je nepromenjeno od starta, topla ušuškanost vanile u aromu čokolade je kontinuirano prisutna i ne varira.

Čuvaću pažljivo ovo moje malo blago, ali i uživati u njegovim blagodetima, tužna što je ovo moja prva i poslednja bočica ovog predivnog parfema, ali ipak srećna što sam je pronašla i imala sreću da ovu bočicu uvrstim u svoju kolekciju, taman kad sam prestala da se nadam. :)

Drage dame, molim vas za pomoć, imam jednu slatku malu parfemsku dilemu, koji da kupim za predstojeće leto:

8094.jpg
VS
8451608846773472.image.jpg

Izvoliteee... ;)

Ovo vam kopiram moj komentar sa sajta punmiris. :)

Stekla sam svoje prve ustiske o ovom parfemu, pa evo da ih podelim sa vama:

Bočica je mnogo lepša uživo, divan detalj kraj ogledala na toaletnom stočiću.

Što se trajnosti tiče, nosim ga ceo dan i pratim na zglobu smenjivanje mirisnih nota. Od jutra do večeri sam mirisala lepo i prijatno na njega, već sam dobila komplimente za parfem od par osoba različitog uzrasta.

Naročito od muških osoba. Ovo naglašavam jer su oni obično ti kojima štipa nos jačina i slatkoća parfema koji su poput kolača i bombona.

Svaki parfem sa našom kožom čini posebnu hemiju i jedan isti miriše različito na više osoba. U ovom odnosu - moj novi parfem i ja, ne mogu da se otmem utisku da on uopšte nije kakvim je u nekoliko slučajeva predstavljan.

Jeste poput bombona, ali ne miriše kao da je za decu. Jeste slatkast, ali nije težak i napadan, baš naprotiv. Svež je i budi mi lepe, srećne misli. Mislim da je za leto i odmor idealan, uz neku lepršavu haljinicu i puštenu kosu.

Moja asocijacija na njega je ljupkost. :)

Blistav komentar.
Skoro da parfem osetim u nozdrvama.
U punoći svoje ljupkosti.

Probala sam juče oba u parfimeriji.

Love na jednoj, Clouds na drugoj ruci, i svaki od njih još i na papirić testeru.

I parfemi koje naručujem sa neta su se pokazali odlično, jesu originali, provereno.

A mnogo su jeftiniji od onih iz parfimerija, mnogo.

Na primer, sa neta naručim 100ml po ceni koja je u parfimeriji otprilike za onaj 0d 30, 50ml.

Da se vratim na Moschino, ne treba mi za proleće, već za leto.

Zaista ne znam koji bih, oba su postojana na meni, mada se Love oseća jače, ne i napadno.

cual sam da su uzasno nepostojani, kako je kod tebe?

Hvala svima na savetima, meni će dilemu rešiti utisci onih koji su ih koristili, Luna, zaista mi znači tvoje mišljenje za LC, pošto ga imaš.

Kako si zadovoljna trajnošću?

Nikako.Jedan od retkih parfema koji se posle pola sata ne oseca.Prvo sam mislila da sam se privikla na miris pa ga ne osecam onako kako bih trebala,ali,ne,nisu postojani.On jeste lep,ali imam ga vec skoro godinu dana i jos ga nisam potrosila sto znaci da ga i nisam bas ocarana upravo zbog toga sto ne traje.

Nikako.Jedan od retkih parfema koji se posle pola sata ne oseca.Prvo sam mislila da sam se privikla na miris pa ga ne osecam onako kako bih trebala,ali,ne,nisu postojani.On jeste lep,ali imam ga vec skoro godinu dana i jos ga nisam potrosila sto znaci da ga i nisam bas ocarana upravo zbog toga sto ne traje.

Hvala ti, mnogi se žale na nepostojanost.
Al' mu zato ne opadaju prodavanost i popularnost, u parfimeriji ga skidaju s polic eko da je besplatan. :)
Okej, onda ću njega da otpišem, još samo da razmotrim ovaj Love.

Danas mirišem na:

http://4.***************/_v_lFdxDSjgw/TPZszT20JdI/AAAAAAAADZ8/BYB6-BUfx4I/s400/IMG00587-20101201-1155.jpg

http://3.***************/_v_lFdxDSjgw/TPZstpm9O6I/AAAAAAAADZ4/Np6q1kfOtDg/s400/IMG00586-20101201-1155.jpg

Megi, meni se od tih laganijih varijanti Cheap and Chic parfema najvise dopada narandzasto zeleni...Original varijanta je moj omiljeni parfem. Kupujem ga od kad je izasao, lepo mi stoji i uvek me odusevi kad napravim pauzu...Probaj taj, ako nisi vec. A pogedaj i zuti, i onda je lep.

Back