Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
iiiiiiiiiii????.....kazi nam kakav je
O-ket.
Copy/Paste - Moj komentar na ovaj parfem sa sajta punmiris (od juče):
Danas mi je divan dan! Moj je!
Želim da se ovim putem još jednom zahvalim mojoj dobroj vili sa ovog foruma, koja me je uputila na mesto gde sam ga pronašla i radosno prisvojila! Više ga neće biti u proizvodnji, što je šteta. Za sve sladokusce po pitanju parfema, on je savršen, idealan!
Od kupovine je prošlo oko pet sati, prsnula sam ga jednom kratko na jedan zglob i tu kap razmazala na oba. Ja još mirišem sveže na njega, on se širi oko mene poput lepršave haljine i ne znam šta je to sa mnom, ali parfemi na čiju se težinu mahom žale, mirišu lako, nežno i prijatno na meni. Premda je čokolada - čokolada. Ali nenametljivo osvaja čulo mirisa, nije mu odbojna i oštra, već miluje nozdrve i opija vas. Kao da vam otvara vrata novog sveta u kom nema mesta tužnim mislima.
Iako pomno pratim razvijanje mirisa, ono je nepromenjeno od starta, topla ušuškanost vanile u aromu čokolade je kontinuirano prisutna i ne varira.
Čuvaću pažljivo ovo moje malo blago, ali i uživati u njegovim blagodetima, tužna što je ovo moja prva i poslednja bočica ovog predivnog parfema, ali ipak srećna što sam je pronašla i imala sreću da ovu bočicu uvrstim u svoju kolekciju, taman kad sam prestala da se nadam.![]()