Na šta mirišete danas?

http://www.cuadrosenventa.com/perfume/pagina/catalog/SXI0012870.jpg[/IMG]

jak, ostar i upecatljiv da bi vremenom uz stapanje sa kozom dao i slatkoj vanili da dodje do izrazaja....that's amore :)

Neizreciva, gde si nasla ovaj parfem? Ja sam ga dobila za 8. martu od firme, ima jedno 10 godina... Secam se kako je taksista otvarao prozor od mene, hahhaahaha...Klinka sam bila, pa sto vise to bolje... Kako neki parfemi vracaju uspomene, kada vidim neki tako setim se kada sam ga imala i sta mi se u tom periodu desavalo u zivotu... :)

16521_StockZoomed.JPG

Neizreciva, gde si nasla ovaj parfem? Ja sam ga dobila za 8. martu od firme, ima jedno 10 godina... Secam se kako je taksista otvarao prozor od mene, hahhaahaha...Klinka sam bila, pa sto vise to bolje... Kako neki parfemi vracaju uspomene, kada vidim neki tako setim se kada sam ga imala i sta mi se u tom periodu desavalo u zivotu... :)

kupila od jedne koleginice s posla na crno....imam ogromnu bocicu i stara je vec jedno 10 godina....miris je jos dobio na intenzitetu kako godinama stoji....

savetujem ti da ga prvo isprobas...na mojoj kozi ima fantasticnu jacinu i ako zelis da mirises na preslatke vocne bombone, to je to, sam ima neku plasticnu notu u sebi i meni se na prvi spric ni malo ne dopada....tek vremenom dobije na kvalitetu.....

Probala sam ga malopre u parfimeriji, prvo na papiric-testeru, pa je prodavacica rekla da ga nosim malo na kozi dok razmislim i namirisala me bas lepo. :lol:

Meni se mnogo svidja i stoji mi.

Ipak svaki parfem sa nasom kozom pravi jedinstvenu hemiju, ne mirise na svakom sve isto.

Probala sam ga malopre u parfimeriji, prvo na papiric-testeru, pa je prodavacica rekla da ga nosim malo na kozi dok razmislim i namirisala me bas lepo. :lol:

Meni se mnogo svidja i stoji mi.

Ipak svaki parfem sa nasom kozom pravi jedinstvenu hemiju, ne mirise na svakom sve isto.

:) e drago mi je....i na meni stoji kad malo izlapi ali u prvim momentima je bas bljaks....nacisto sam se smorila kad sam ga dobila na poklon, celih 100 ml...a tako sam ga zelela, prevario me tester,nisam obratila paznju na te prve momente kad se miris stavi i u pocetku sam ga slabo i koristila bas zbog tog prvog utiska.....i sad je malo zapostavljen ali se prisilim da ga stavim jer ej stavrno presladak miris, idealan za zimu i prolece....

http://1.***************/_8tyNEk-C_Es/SjlUW5val4I/AAAAAAAAOeI/dQbgi80j0aE/s400/Body-Bar-Soap_slideshow_image.jpg

http://4.***************/-tDX67IC4dUI/Tfh49gEygII/AAAAAAAAALI/CbXYg4qevpA/s1600/beauty+body+milk+copy.jpg

iiiiiiiiiiii

GIVENCHY_HOT_COU_4d416e9bdf8b6.jpg

danas me je jedan kolega onjusio, kaze: bas dobro mirisis.....i ponjusi ti on mene bas detaljno :))))....

300_cosm_446.jpg

nepravedno ga zapostavljam, fin miris, vrlo nosiv, dasak sljive ali ne one preslatke i usecene nego svezije i poletnije....nije bas u mom stilu, neupadljiv je za moj ukus ali je idealan za dnevnu poslovnu varijantu kad trebam da budem ozbiljna i elegantna....

imate u Liliju na akciji neke gelove za kupanje sa zimskim mirisima (čokolada, cimet, badem i td...).
Neka Velnea marka, nikad čula...

Ja kupila sa mirisom višanja u čokoladi. Raspamećujuće dobar miris iz flašice. Videćemo kakav je ovako.

Back