Na ovu lepotu, došla moja Čupavica i donela mi na poklon, duša...a stvarno miriše prelepo. Nisam ga do sad koristila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ovo divno miriše.Na ovu lepotu, došla moja Čupavica i donela mi na poklon, duša...a stvarno miriše prelepo. Nisam ga do sad koristila.
Pogledajte prilog 1126110
nikada nisam videla taj parfem...jel jaci, slabiji, sladunjav, sveziji?Kako ovo divno miriše.
Nekako prolećni, osvežavajući, divan baš...nikada nisam videla taj parfem...jel jaci, slabiji, sladunjav, sveziji?
Inace danas uz lepse vreme...prolece u bocici...
![]()
ima po free shopovima cestoTo je bio moj prvi parfem. U maloj bocici.
Vraca me u mladost.
Sada ga nalazim samo u formi toaletne vode, ali je i dalje
Iako je daleko od intenziteta i postojanosti koja je nekad bila
Pogledajte prilog 1140603
tako sam se ja prsnula Joop-om pre neki dan u DM-u...mislim ne poredim sa Amarige, nego mi to nekako u duhu 90tihmada ja volim te bombasticne parfeme iz devedesetih![]()
e, a meni je dune bio i ostao triput gori od uzasatako sam se ja prsnula Joop-om pre neki dan u DM-u...mislim ne poredim sa Amarige, nego mi to nekako u duhu 90tih
vratilo me u ta neka vremena...
tu spada i Sicily i Docle Vitai kako se onaj zvao...Eden?
![]()
Uh... Meni se vratio ali ne osećam baš isto kao pre, dok mojoj sestri već 4 meseca ništa niti miriše, niti smrdi.Nesto nisam optimista sa da se mi taj dio cula ikad vratiti